Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Výroba a predaj drveného kameniva. Na základe Vášho dopytu zašleme ponuku našich výrobkov. Ďalej ponúkame drvené kamenivo aj z našej druhej prevádzky - kameňolomu Polnička. Náradie a nástroje ponúkame na e-shope: www.naradi-brno.cz. Kamenná predajňa sa nachádza v Hradčanoch pri Tišnova. Široká ponuka požičovne malej mechanizácie. Naše služby sú ...

Spoločnosť Smětal s.r.o. so sídlom v Bystrovanoch pri Olomouci sa zameriava na kontajnerovú dopravu a nakladaním s odpadmi vrátane recyklácie stavebnej sutiny, pre ktorú využíva vlastné recyklačné centrum. Kontajnery si môžete vybrať z troch základných typov podľa vašej potreby. Tiež vám radi zaistíme predaj piesku a štrku. Medzi našu ďalšiu ...

Zemné práce bagrom - 5 ton na gumových pásoch a kolesovým nakladačom 4 tony Kosenie trávy strojom, čistenie tokov, opravy komunikácií uskladnenie sutin, nakladanie s odpadmi preprava kontajnerov 4 tony predaj štrkov, pieskov, betonárskych štrkopieskov manipulácia dreva na sklade vlasrný areál v Javorníku neďaleko vlakovej stanice

Moderné stavebné povrchy: - kamenné koberce. - športové povrchy Záhradná architektúra a návrhy záhrad. Detské ihriská- drevený prvky a mobiliár z agátového dreva

Predaj prírodného a umelého kameňa: - obklady a dlažby - pieskovec - vápenec - bridlice - žula - mramor - adezit - opuka - porfýr. Predaj umelého kameňa: - skala - bridlice - pieskovec - tehlovka - travertín.

Predaj žiaruvzdorných materiálov do krajín bývalej Juhoslávie - šamot, žiarobetóny, keramické vlny, moduly, šnúry, kotvy, papier a ďalšie

Predávame stavebný materiál, betónové výrobky, izolácie, sadrokartóny, hutnícky materiál, kamenivo, piesky. Dopravu zaisťujeme autami s hydraulickou rukou.

Pilarska výroba, predaj - stavebné rezivo - krovy, trámy, hranoly, fošne, laty, dosky.

Vývoj, výroba a predaj: - oceľové kontajnery - špeciálne výmenné nadstavby na nákladné automobily - oceľové konštrukcie. Pilarska výroba: - predaj stavebného reziva - predaj stolárskeho reziva po dohode.

Stavebná spoločnosť, stavby na kľúč. Predaj: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, predaj, spracovanie: - bukové rezivo, hranoly.

Zemné práce a úpravy terénov. Autodoprava sypkých materiálov. Predaj štrku, uloženie zemín.

Výroba, montáž: - priehradové väzníky so styčníkovou doskou. Práca: - pokrývačské - klampiarske. Píla: - porez guľatiny - stavebné rezivo - stolárske rezivo.

- predaj stavebných materiálov - predaj pieskov a kameniva - vnútroštátna kamiónová doprava - vyťažovanie sklápacích vozidiel - zabezpečenie stavebných strojov a techniky - stavebná činnosť - nákladná doprava

Píla, pilárska výroba. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebné drevo: -hranoly, strešné laty, dosky, krovy -sušené stolárske rezivo -palubky -palivové drevo. Stoliareň.

Pobočka. Píla, porez dreva. Výroba: - sušené rezivo - stavebné, palivové drevo.

Suché a kryté sklady. Nekupujte vodu, kupujte kvalitné tuhé palivá. VO a MO predaj: - hnedé uhlie (voľne ložené aj balené) - uhoľné brikety REKORD - čierne uhlie (voľne ložené aj balené) - palivové drevo - drevené brikety - drevené pelety.

Veľkoobchod: - priemyselná kamenná soľ - soľ na posypy komunikácií - soľné bloky.

Stavebné práce: - vetranie domov - rekuperácia. Predaj: - stavebný materiál - sanačné prísady - kotviaca a upevňovacia technika - spojovací materiál : - dištančné lišty a prvky pre betonárov - prvky pre drevokonštrukcie.

Predaj: - pevné palivá - drevené brikety - uhoľné brikety - slnečnicové brikety - vrecované uhlie, koks - uhlie - hnedý a čierny ekohrášok - pelety - palivo do automatických kotlov - drevené pelety a drevo.

Záhradníctvo: -ovocné a okrasné stromy a kríky -kvetinové väzby -balkónové kvety. Služby: -údržba zelene. Ťažba a predaj: -drvené kamenivo.

Výroba: - prírodný vápenec, ktorého farba a chemické zloženie sú dané východiskovou surovinou lokality Skalka Merotín, ktorý je vyrábaný jemne mletý a veľmi jemne mletý, popr. triedený a dodávaný v uvádzaných triedach podľa ČSN 72 1217. Naše mleté vápence sa používajú v nasledujúcich odvetviach: - odsírovanie - stavby ciest - gumárenský, ...

Predaj: - palivá - uhlie. - predaj pieskov a štrkov. Nákladná doprava.

Kontajnerová doprava. Predaj: - piesok, štrk, namiešaný betón, drevo. Demolácia a vypratanie objektov. Nákladné vozidlá. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnosť 8t.

Pilarska výroba Impregnácia dreva. Hobľovanie. Výroba: - všetkého stavebného reziva - altány, pergoly - palety a prepravné debny.

Kameňolom. Výrobky je možné použiť do betónu, pre cestné stavby, pod zámkovú dlažbu.