Výroba a predaj surovín zahŕňa produkty pre chemický a farmaceutický priemysel, pre potravinárstvo ale aj pre stavebný, strojársky či iný technický priemysel. Suroviny je možné odovzdávať v zberných dvoroch ako druhotné suroviny slúžiace k recyklácii.

Spoločnosť T.U.S. s.r.o. - Třebíčskej uhoľné sklady má najširší sortiment uhoľných palív na Třebíčsku. Vyberiete si u nás uhlie, koks, drevené brikety aj palivové drevo. Navštíviť tiež môžete sklady v Jaroměřice nad Rokytnou alebo v Krahulov. Třebíčskej uhoľné sklady - sortiment: Uhelná paliva voľne uložená - hnedé uhlie (kocka, orech, ...

Ťažba, zpracovní, predaj: -pískovec -žula

Stavebná spoločnosť - bytová výstavba - opravy pamiatkovo chránených objektov a historických budov - murárske práce - tesárske práce - stolárske práce - zámočnícke práce. Stavebniny, predaj stavebného materiálu - cement - piesky, kamenivo - izolačný materiál - strešná krytina - stavebná chémia - sadrokartón.

činnosť: - pořez guľatiny mobilným mrežami. predaj: - stavebné rezivo - palivové drevo.

píla - pořez dreva a guľatiny mobilným mrežami

píla Obrataň - výroba drevených obalových materiálov, paliet - výroba stavebného reziva.

Predaj, maloobchod: -nábytkové úchytky -hliníkové rámčeky -dekorativní fólie -truhlářské potreby -nábytkové a stavebné kovania. -truhlářské rezivo

Kameňolom. Ťažba: - kameň - granodiorit.

kameňolom - ťažba, výroba a predaj drveného kameniva - obaľovne asfaltových zmesí, diaľničné a inžinierske stavby, - kamenivo pre koľajové lóže a reguláciu vodných tokov.

Služby, práce: -autodoprava -zemné práce -realizácia stavieb -predaj piesku.

Obchodná činnosť: - oceľové materiály - nerastné suroviny.

Činnosť: - lom, kameňolom - ťažba a spracovanie kameňa Kamenolom Panské Dubenky. Kameníctvo.

Uhoľné skaldy. Predaj - uhlie - uhoľné a drevené brikety - palivové drevo - piesok - štrk - preosievka.

Služby-remeslo: -truhlárstvo. Výroba a predaj: -latenie -palety -drevené obaly. Porez dreva.

UHOĽNÉ SKLADY PRIBYSLAV. Predaj, služby: -uhlie - brikety -palivá a piesku, piesky labský a omietkový -autodoprava -pristavenie kontajnerov na odpad.

Maloobchod: -palivové drevo, -mulčovacia kôra -mulčovacia štiepka -okrasné samorasty do mulčoviska.

Stolárstvo, výroba: -EUROOKEN -nábytok z masívu -stavebno stolárska -zákazková výroba z masívu. Píla: -porez guľatiny -predaj reziva. Zámočníctvo a kovovýroba. Autodoprava

Nerodia. Predajný sklad soľných produktov. Veľkoobchod, predaj: - soľné produkty - potravinárske soli - priemyselné soli - posypové soli na údržbu ciest - kŕmne soli.

Výroba, predaj, export: -nábytkové dielce -komponenty na výrobu dverí a zárubní -presné nábytkárske prírezy z drevotrieskových a MDF* dosiek surových, laminovaných alebo dyhovaných -laminované drevotrieskové a MDF dosky -dosky povrchovo upravené prírodné dyhou DTD*, MDF* dosky a latovky dyhované -drevovláknité dosky MDF* ...

Kameňolom. Sortiment: -drvené kamenivo -hrubé drvené kamenivo -zmes drveného kameniva.

Štrkovňa, pieskovňa, kameňolom. Ťažba, úprava, predaj: -štrk -piesok -štrkopiesok -kamenivo. Výrobky sú certifikované a použiteľné vo všetkých oblastiach stavebného priemyslu. Služby: -trh s kamenivom.