Elektrinu a plyn vyrábajú a dodávajú elektrárne a plynárne, ktoré poskytujú služby ako vykurovanie a prevádzku zariadení. Medzi služby patrí výroba, respektíve ťažba energií, nakladanie s energiami a ich výhodné nákupy, samozrejmé sú aj poradenské služby.

Ostatné odborné, vedecké a technické činnosti j. n. - Výroba elektriny - Znalec v odbore Ekonomika/Elektrotechnika, odvetvie : Ceny a odhady Špecializácia: Priemyselná a spotrebná slaboprúdová elektrotechnika

Výroba, rozvod: - tepelnej a elektrickej energie.

Výroba a rozvod: - tepelná energia, elektrina. elektronickej komunikácie, internet a wifi Jasenice vodovody a kanalizácie uhoľná kotolňa, rozvod pary v priemyselnom areáli Jasenice

Čistenie odpadových vôd. Všeobecná realitná činnosť: - prenájom - predaj. Dodávka: - voda - vodárenské armatúry.

Revízia technických zariadení a infraštruktúry. Prevádzkujeme service desk a dátové centrum pre riadenie, správu a dohľad nad agendou revíznych správ.

Výroba a rozvod: -tepelná energia: -para (pary) -horúca voda. Servis, poruchy - tel.: 577649240.

Činnosť: - poradenské služby v oblasti úspory energie, využitie alternatívnych zdrojov

Výroba, rozvod: -tepelná energia - para, teplá voda -elektrická energia - elektrina. Správa, údržba: -nehnuteľnosti. Práca: -VODOinštalatérske, vodoinštalačné -TOPO, kúrenárske, kúrenárstvo -ELEKTROinštalačný, inštalácia elektro.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod

Montáže a rekonštrukcia: -kotolní -výmenníkových staníc -potrubných rozvodov.

Výroba tepla a plynu v areáli Pilana.

Dodávateľ elektriny a plynu: -úspora nákladov na energiu.