Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Športové únia Chrudimska: - združuje športové, telovýchovné a turistické zväzy s pôsobnosťou v regióne Chrudim, telovýchovné jednoty a športové kluby aj ich združenia, ak sú zriadená ako spolky

služby: - zameriavame sa na výcvik a využitie záchranných psov pri pátracích akciách po nezvestných osobách, predovšetkým v prírodných terénoch a sutinách zrútených budov - ponúkame pomoc zložkám IZS a súkromným osobám pri pátraní po nezvestných osobách.

činnosť: - regionálny a kultúrny rozvoj, práca s deťmi, turistika, šport - organizovanie táborov pre deti.

Orol jednota Nové Mesto nad Metují je kresťanská športové organizácie. Našou prioritou je predovšetkým podpora športu pre všetkých. Vychovávame mladých ľudí a detí prostredníctvom športových a ostatných aktivít. Cieľom Orla nie je vychovávať majstrami sveta, našim cieľom je venovať sa športu, ktorý podporuje kladné vlastnosti človeka - športu, ...

činnosť: - podpora rozvoja územia s ohľadom na prírodné a sociokultúrne dedičstvo, koordinácia aktivít v oblasti cestovného ruchu a zabezpečenie servisu v rámci európskej integrácie.

Občianske združenie o telestézických informáciách a programovanie

Spolok pre organizovanie voľnočasové aktivity detí a mládeže.

Neštátne nezisková organizácia, ktorá pomáha každému, kto sa ocitol v situácii, ktorú nemôže riešiť vlastnými silami. Ponúkame krízovú pomoc a odbornú pomoc, najmä pre osoby v kríze, obete trestnej činnosti a násilia. Veľkú skupinu našich klientov tvoria ľudia v tzv. Dlhovej pasce. Naša pomoc je určená každému, bez rozdielu pohlavia, obmedzenia ...

Prágai TÜKÖR Zväz Maďarov žijúcich v českých krajinách Maďarské kultúrne a informačné centrum v Brne bolo zriadené v roku 1995 organizácií Zväz Maďarov - Brno s cieľom poskytnúť občanom maďarskej národnosti žijúci v Brne a okolí kultúrne zázemie a širokej verejnosti komplexné služby spojené s Maďarskom.

Rozvíjanie ľudovej kultúry. Činnosť folklórneho súboru a organizovanie medzinárodného folklórneho festivalu Čermenské slávnosti.

rodinné centrum - zblíženie mamičiek na MD a výmena ich skúseností - poznávanie detí a naberanie nových skúseností pred vstupom do škôlky - záujmové zručnosti pre školské deti - mimoriadne akcie pre rodičov s deťmi - predvádzacie akcie a zaujímavé prednášky.

Skupina historického a scénického šermu z obdobia neskorej renesancie. Organizujeme akcie historického a scénického šermu z obdobia neskorej renesancie.

Skupina historického šermu zaoberajúca sa rekonštrukciou historických udalostí a bitiek z obdobia gotiky a baroka. organizuje: - šermiarske predstavenie - historické predstavenie - stredoveké dni a mestské slávnosti - sokoliarske ukážky, kejklířské a tanečné vystúpenia, ohňové show - hradné strašenie - detské dni - program pre školy.