Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

služby - individuálna výučba angličtiny v menších skupinách, firemné výučba - preklady z angličtiny do češtiny aj zo slovenčiny do angličtiny.

E-shop: - knihy - výukové CD Organizovanie kurzov: - zdravie - výživa Výživové poradenstvo.

Základná škola Otvovice ponúka komplexné základné vzdelanie pre žiakov 1. - 5. ročníka. Kapacita školy je päťdesiat žiakov a žiaci sa vzdelávajú v troch triedach. Sme moderná školou s príslušným vybavením. Naša škola vo svojom školskom vzdelávacom programe má názov "Škola plná pohody" a to chceme našim deťom poskytnúť. Sme malotriednej škola, ...

Mendelova poľnohospodárska a lesnícka univerzita: -fakulta prevádzkovo ekonomická.

Ubytovanie. -celoročne -jedno-trojlôžkové izby po tel.objednávke -predsienka, WC, sprchovací kút, kuchynský kút -júl, august plná kapacita 350 lôžok -spoločenská miestnosť, televízor -parkovisko -tenis -kúpanie -jazda na koňoch -priateľské posedenie-vinná pivnica -výlety na bicykloch.

Vysoká škola. Mendelova poľnohospodárska a lesnícka univerzita: - fakulta lesnícka a drevárska.

Služby: -pestovateľské a ťažobné práce v lesníctve -zalesňovanie nelesných plôch -zakladanie a údržba alej a parkov -poradenstvo v lesníctve -montáž strešných konštrukcií. Výroba: -truhlárska -stolárska. Predaj: -surové drevo -piliny -drevná štiepka -stroje pre lesníctvo (lanovky, navijaky) -ihličnaté a listnaté ...

Mendelova poľnohospodárska a lesnícka univerzita v Brne. Záhradnícka fakulta.

Vysoká škola. Mendelova poľnohospodárska a lesnícka univerzita: - fakulta agronomická.

Vysoká škola. Mendelova univerzita: -botanická záhrada a arborétum.

Skúšanie, meranie a certifikácia stolárskych výrobkov (okná, dvere, podlahy, hranoly, konštrukčné drevo).

Vzdelávacie zariadenia: - škola tradičnej čínskej medicíny.