Certifikácia je zárukou kvality a fungovania výrobkov a spotrebičov podľa aktuálnych a platných noriem. Zabezpečte kontrolu kvality produktov a služieb, testovanie spôsobilosti pracovníkov či posúdenie zhody výrobkov s technickými požiadavkami.

Asociácia na využitie tepelných čerpadiel, z.s. združuje spoločnosti zaoberajúce sa technológiou tepelných čerpadiel. Sme jediná profesná ogranizácia v tomto odbore v SR. Naša činnosť je zameraná na podporu rozvoja tepelných čerpadiel a zvyšovanie kvalifikácie inštalačných firiem. Poskytujeme odborné školenia a organizujeme kurzy v oblasti ...

Služby - nezávislé overovanie - testovanie - inšpekcia - certifikácia, homologácia - vzdelávanie.

Kompletné dodávky informačných a riadiacich dispečerských systémov pre rozsiahle technológie typu: - vodárenské dispečerské systémy - dispečerské systémy povodia - elektrické siete - rozsiahle tepelné siete.

Služby: - sprostredkovanie poradenstva a školení v oblasti systému manažmentu, certifikácie a akreditácie ISO - komplexná príprava organizácie na certifikáciu podľa noriem ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 17025, ISO 15189, HACCP, OHSAS 18001, ISO 27001 a ďalšie normy ISO (16949, 13485).

Výroba a predaj a servis meteorologických prístrojov: - Meteostanica dataloger WS981 - Anemometer AN953S; Snímač vetra 955C - Snímač teploty a vlhkosti TH99 - Zrážkomery elektronické - Mechanické zapisovacie prístroje - snímače osvetlenia - anemometer, snímač, teplota, vietor, vlhkosť.

Spoločnosť 3EC International, s.r.o. je nezávislá akreditovaná certifikačná spoločnosť a je súčasťou zoskupenia s 3EC International a.s.

Výskum, vývoj, výroba a marketing prípravkov na liečbu: - chronické obštrukčné choroby pľúc - prieduškovej astmy - ochorenie dýchacích ciest.

Činnosť ústavu: - využitie plynných a pevných palív - výrobu a úpravu plynu - analýzu palív a technologicky využiteľných odpadov - protikoróznu ochranu úložných zariadení.

Akreditovaný certifikačný orgán pre systémy riadenia bezpečnosti informácií.

Certifikácia systémov manažérstva kvality, environmentu, bezpečnosti práce a informácií, ITIL a ďalšie Pripravíme spoľahlivo a zaistíme certifikát aj údržbu systémov. Expertné a poradenské služby v stavebníctve, technický dozor, koordinátor BOZP na stavenisku. - Odborne spôsobilá osoba v BOZP a požiarnej ochrane. Služby pre manažérov - ...

Poskytujeme komplexné služby v oblasti výstavby systému kvality, environmentu a bezpečnosti práce podľa: - STN EN ISO 9001:2001 (management kvality) - STN EN ISO 14001:2005, systém EMAS (životné prostredie)

Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia -inžinierska geológia a geotechnika -likvidácia starých ekologických záťaží -nepretržitá havarijná služba pre ochranu a sanácia podzemných vôd a horninového prostredia ...