Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

služby - individuálna výučba angličtiny v menších skupinách, firemné výučba - preklady z angličtiny do češtiny aj zo slovenčiny do angličtiny.

E-shop: - knihy - výukové CD Organizovanie kurzov: - zdravie - výživa Výživové poradenstvo.

Vzdelávacie zariadenia: - škola tradičnej čínskej medicíny.

Školiace stredisko. Manažérske kurzy. Počítačové kurzy. Verejné intenzívne semináre. Firemný tréning na mieru. Firemné jazykové kurzy. Personálna agentúra.

Kurzy, vzdelávanie dospelých: - marketing - obchodné zručnosti - zahraničný obchod - dane - obchodné a pracovné právo - kurzy na PC .... a ďalšie.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť, ...

Zaisťujeme IT riešenia, služby a odborné vzdelávanie pre insolvenčných správcov: - semináre s odborníkmi - školenie ISIS - dáta v bezpečí - profesionálna podpora - virtuálna asistentka.