Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Výučba jazykov: - podnikové kurzy - súkromné kurzy - v skupinách aj jednotlivo - španielčina pre začiatočníkov. Nemčina, nemecký jazyk: - tlmočenie a preklady.

Výučba cudzích jazykov, predkladateľská a tlmočnícka činnosť.

Jazykové kurzy, jazyková škola: -anglický jazyk, angličtina: -3 mesačné dochádzkové kurzy -predmaturitné kurzy -konverzačné lekcie -firemná výučba -simulácia Cambridgeských skúšok -kurzy na mieru.

Služby: - preklady z anglického jazyka do slovenčiny a naopak - výučba anglického jazyka

Sprostredkovanie štúdia a zamestnania v EÚ a Švajčiarsku.

Jazyková škola v Zlíne, angličtina, nemčina, štúdium. - Vyučovanie a doučovanie angličtiny, nemčiny a ruštiny. - Doučovanie matematiky vrátane prípravy na maturitu z matematiky. - Prípravy na prijímacie skúšky na SŠ (matematika + slovenčina + OSP).

Stredná škola cestovného ruchu a Jazyková škola s právom štátnej jazykovej skúšky, s.r.o.: - manažment a turizmus - wellness a kúpeľníctvo, masérske služby - hotelierstvo a turizmus - rekondičný a športový masér - štátne jazykové skúšky a prípravné kurzy na štátne jazykové skúšky.

Jazyková škola. Školenia pre firmy, kurzy na mieru: - jazykové firemné kurzy - počítačové školenia, internet.

Služby: -Jazykové kurzy ANGLIČTINA, NEMČINA, RUŠTINA, TALIANSKA, FRANCÚZŠTINA, ŠPANIEĽŠTINA, SLOVENČINA pre cudzincov. -Individuálne jazykové výučba v dopoludňajších, popoludňajších aj večerných hodinách. -Jednoročné pomaturitné jazykové štúdium -Jazykové kurzy ro deti- HRAJ SI A UČ SA ANGLICKY (pre deti od 6 rokov až 14 rokov) -HRAJ SI A UČ ...

Jazyková škola, výučba: - angličtina - nemčina - francúzština - ruština - taliančina - španielčina - poľština - slovenčina pre cudzincov. Služby: - prekladateľské - tlmočnícke.

Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti

Výučba, kurzy, doučovanie: - anglického jazyka, angličtiny.

Jazyková škola. Jazyky: - angličtina, nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, ruština, dánčina, číština, čeština pre cudzincov.

Jazykové kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francúzštiny, nemčiny, taliančiny, španielčiny a ruštiny - kurzy výučby jazyka pre firmy, deti i dopelých - individuálne aj skupinové kurzy.

Jazyková agentúra, škola: -kurzy večerné, popoludňajšie, víkendové, individuálne, firemné. -kurzy pre dospelých, deti. Výučba, jazykové kurzy: -angličtina -nemčina -francúzština -španielčina -taliančina.

Jazykové vzdelávanie, kurzy: - vo firmách - v štátnych inštitúciách.

Organizovanie manažérskych kurzov, individuálne poradenstvo a koučovanie. Kurzy: - kurz Angličtina s hypnózou - online kurzy angličtiny - kurzy osobného rozvoja.

Jazyková škola angličtiny a nemčiny pre deti.

Výučba angličtiny pre deti do 10 rokov. Služby: - detské workshopy - angličtina pre dospelých - angličtina pre deti

Jazyková škola. Organizovanie, výučba: -jazykové kurzy, rekvalifikácia -nemčina, angličtina, francúzština, gréčtina, taliančina, španielčina, ruština, portugalčina, chorvátčina, latinčina, slovenčina pre cudzincov, hebrejčina. Služby: -tlmočenie, -prekladanie.

Výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina.

Jazyková škola, výučba, kurzy: - angličtina - nemčina - francúzština - španielčina - čínština - slovenčiny pre cudzincov.

Sprievodcovské služby po celej republike av Taliansku, poznávacie zájazdy do Talianska, súkromná výučba taliančiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov, preklady a tlmočenie čs-it.