Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

ACE jazykové štúdio - individuálna a firemná výučba cudzích jazykov, jazykové pobyty. Ponuka jazykov: - angličtina - nemčina - španielčina - francúzština - taliančina - ruština - ďalšie jazyky.

Jazyková škola. Služby: -výučba španielčiny -firemné kurzy -individuálne kurzy -skupinové kurzy -preklady a tlmočenie

Súkromná výučba angličtiny v Prahe a okolí, tlmočenie angličtiny, poradenstvo s väzbou na angličtinu.

Prevádzkujeme jazykovú škôlku a jasle v rodinnom prostredí, ktorá poskytuje program v českom a anglickom jazyku pre deti od 15 mesiacov do 7 rokov.

Angličtina pre staršie ako 40 rokov - skupinová výučba od roku 1999.

Vyučovanie v odbore cudzích jazykov. Ponuka výučby anglického jazyka všetkých úrovní v individuálnych a skupinových kurzoch, súkromných aj firemných.

Prekladateľstvo a tlmočenie Jazyková výučba Manažérske vzdelávanie

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Výučba - anglický jazyk pre deti od 2 rokov. Anglická materská škola.

Kompletný firemný jazykový servis na kľúč. Výučba anglického, španielskeho, francúzskeho a nemeckého jazyka pre zamestnancov. Komunikácia v odbornom jazyku. Znalosť gramatiky. Produkcia spoločenských akcií, zariaďovania a projekcie. Fotografovanie mamičiek, bábätiek a budúcich modeliek.

Výučba, preklady a tlmočenie - angličtina, nemčina obchodná, právna, firemná - individuálne kurzy.

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Jazyková škola Preklady Tlmočenie