Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

jazykové štúdio. Výučba cudzích jazykov - angličtiny a nemčiny - zážitkovou pedagogikou. Lekcie a krúžky na mieru, kurzy pre deti, začiatočníkov aj pokročilých. Pokročilá metodika rozvoja angličtiny a nemčiny .

Jazykové kurzy - pre podniky a organizácie - pre verejnosť - obchodná angličtina - týždenné intenzívne programy - jednoročné denné pomaturitné štúdium - letné prímestské tábory - príprava na Cambridgské skúšky KET, PET, FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS, TOEFL - Cambridgské skúšky

Firma sa zaoberá fotografovaním svadieb, portrétov detí a rodín, ale aj hotelov a kancelárskych priestorov. Ďalej ponúka výučbu anglického a nemeckého jazyka pre verejnosť aj firmy. Jazykové kurzy sú rôzneho zamerania pre deti aj pre dospelých. Firma taktiež ponúka prekladateľské a tlmočnícke služby.

Jazykové kurzy so zameraním na angličtinu. Jedná sa o obchodnú angličtinu, pre začiatočníkov, pokročilých, pre prežitie aj pre stredné školy. Prihlásiť sa môžete na skupinové alebo individuálne kurzy.

Výučba anglického jazyka formou direct method. Možnosť individuálnych a skupinových lekcií. Organizovanie lekcií nemčiny a španielčiny.

Služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie

Jazyková škola v Znojme, ktorá učí inak! Ponúkame skupinovú, individuálnu, špecializovanú aj firemné výučbu šitú na mieru každému študentovi. Špeciálne kurzy pre predškolskú a školské deti s rodenými hovorcami v špeciálne vybavených učebniach pre deti. Bez učebníc a na mieru. Začiatok kurzov po celý rok. Kvalifikovaní českí lektori a 3 ...

Služby: - jazyková škola - výučba angličtiny

Výučba v anglickom jazyku pre dospelých, deti a firmy. Predaj anglických kníh. Anglicko-česká škôlka.

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina - nemčina - francúzština - taliančina - španielčina - ruština - metóda AVALON+ - metóda EXCEL+ - klasická metóda - kurzy pripravujúce na medzinárodné skúšky, na maturitné skúšky - firemné kurzy - skupinové, individuálne - víkendové - pre deti - slovenčina pre ...

Jazykové kurzy - angličtina (anglický jazyk). Výučba - Callanova metóda: - anglicky 4x rýchlejšie. Jazykový audit. Intenzívne jazykové kurzy. Jazykové kurzy pre mamičky. SKYPE Angličtina. E-learning. Jazykové skúšky a certifikáty. Zahraničné jazykové pobyty. Preklady a tlmočenie.

Jazykové kurzy: -čeština pre cudzincov -nemčina, angličtina, taliančina, španielčina, francúzština -dopoludňajšie intenzívne kurzy -bežné večerné kurzy -českí aj zahraniční lektori -detské kurzy -individuálne kurzy -kurzy pre podniky -detský kútik-stráženie detí.

Sme tím profesionálnych lektorov, individuálnej výučbe našich klientov sa venujeme už od roku 2002. Máme k dispozícii kvalifikovaných slovenských lektorov i rodených hovorcov pre viac ako 20 svetových jazykov. Naučíme Vás hovoriť v danom jazyku a používať aktuálnu slovnú zásobu, rozumieť počúvaniu a článkom pomocou pestrých interaktívnych cvičení. ...

Kurzy: - firemné kurzy pre začiatočníkov až pokročilých - kurzy pre individuálnych záujemcov - maturitné kurzy - netradičné kurzy anglického jazyka vhodné pre individuálnych záujemcov aj firemné kolektívy. Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - preklady z anglického jazyka do slovenčiny a zo slovenského jazyka do angličtiny.

Kurzy, výučba: -angličtina. -nemčina. Kurzy: -výtvarné. -hudobné (výučba hry na gitaru)

služby: Výučba: - firemné, individuálne, skupinové - víkendové, dopoludňajšie, popoludňajšie, večerné kurzy - rôzne úrovne a intenzity - príprava na skúšky - angličtina, nemčina, taliančina, francúzština, španielčina, ruština, japončina - Čeština pre cudzincov - matematika ZŠ, SŠ - príprava na prijímacie konanie, ...

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina, ruština, portugalčina, čínština, arabčina, japončina, čeština pre cudzincov, poľština - individuálna a firemná výučba - prekladateľské a tlmočnícke služby. - špeciálny rozraďovací online test z angličtiny

Vzdelávacia a konzultačná agentúra - firemné školenia a vzdelávanie - jazykové kurzy.