Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy - letný intenzívny kurz anglického jazyka, kurz Angličtiny v Brne.

Prekladateľské a tlmočnícke služby. Výučba francúzskeho aj talianskeho jazyka.

Služby: - vyhľadávač jazykových škôl, lektorov podľa hodnotenia študentov a absolventov

Jazyková agentúra, výučba: - anglického jazyka, angličtina.

Jazyková škola. Verejné kurzy, firemné kurzy, individuálna výučba španielčiny. Preklady, tlmočenie z/do španielčiny.

Jazyková škola. Angličtina, nemčina, španielčina.

Služby: -firemné jazykové kurzy -preklady -korektúry a editácia textov

Jazyková škola -výučba anglického jazyka všetkých pokročilostí -denné (pomaturitné) štúdium -popoludňajšie a večerné kurzy -týždenné intenzívne kurzy -individuálne a firemné kurzy -prekladateľská a tlmočnícka agentúra -profesionálne preklady do/z 35 jazykov, expres preklady -tlmočenie vo väčšine odborov: konzekutívne, ...

Angličtina - preklady - tlmočenie Francúzština - preklady - tlmočenie Nemčina - preklady - zlmočenie Ruština - preklady - tlmočenie Jazyková škola - firemná angličtina, nemčina - firemné, večerné a intenzívne kurzy - internetová výučba - príprava na medzinárodné skúšky.

Prekladateľstvo a tlmočníctvo. Vyučovanie v odbore cudzích jazykov.

Jazyková agentúra. Výučba jazykov. ANGLIČTINA, ŠPANIEĽŠTINA, REČTINA, NEMČINA, FRANCÚZŠTINA

Preklady a tlmočenie - súdne tlmočenie - výučba ruského jazyka.

Jazyková škola - výučba anglického a nemeckého jazyka.

Jazyková škola a prekladateľská agentúra. Angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, taliančina, ruština - chceli by ste dokonale ovládať jeden alebo viac týchto jazykov? Potrebujete zaistiť preklady alebo zháňate tlmočníka? Jazyková škola, prekladateľská a tlmočnícka agentúra MK jazykové centrum, s.r.o. ponúka kurzy pre verejnosť, ...

Online kurzy anglického jazyka. Angličtina-tvorba a prevádzkovanie aplikácií pre firemné a jazykové vzdelávanie.

Jazyková škola. Služby: -výučba španielčiny -firemné kurzy -individuálne kurzy -skupinové kurzy -preklady a tlmočenie

Vyučovanie v odbore cudzích jazykov. Ponuka výučby anglického jazyka všetkých úrovní v individuálnych a skupinových kurzoch, súkromných aj firemných.

Prekladateľstvo a tlmočenie Jazyková výučba Manažérske vzdelávanie

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Kompletný firemný jazykový servis na kľúč. Výučba anglického, španielskeho, francúzskeho a nemeckého jazyka pre zamestnancov. Komunikácia v odbornom jazyku. Znalosť gramatiky. Produkcia spoločenských akcií, zariaďovania a projekcie. Fotografovanie mamičiek, bábätiek a budúcich modeliek.

Poradenstvo Fondy EÚ Strategické riadenie Organizačné konanie Riadenie ľudských zdrojov Finančné riadenie Riadenie kvality. Vzdelávanie pre verejnú správu. Aktívna politika zamestnanosti. Projektová kancelária.

Jazyková škola Preklady Tlmočenie