Jazykové školy a kurzy pre deti, mládež, dospelých i seniorov. Učte sa angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, ruštinu alebo iný svetový jazyk, s ktorým sa dorozumiete všade. Na výber máte z množstva románskych, slovanských i germánskych jazykov.

služby: - kurzy slovenského jazyka - doučovanie odborných predmetov - nostrifikácia.

Jazyková škola - výučbu anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho a ruského jazyka.

Spoločnosť MERINIS, s.r.o. ponúka rozmanité spektrum kurzov a školení pre širokú verejnosť, firmy aj štátnu správu. Organizujeme kurzy rozvoja osobnosti, jazykové kurzy a medzi naše služby patrí aj preklady ako bežných tak odborných textov. Sídlime na Prahe 2. Psychológia, organizácie, služby: - výberové konanie, metóda Assessment centre ...

služby: - výučba angličtiny - konverzácia

Jazyková škola: - angličtina pre deti, dospelých - Čeština pre cudzincov.

služby: - výučba anglického jazyka

služby - jazykové kurzy anglického jazyka - skupinové a individuálne kurzy pre firmy i verejnosť.

Jazyková škola, výučba: - anglický jazyk - nemecký jazyk - španielsky jazyk - Čeština pre cudzincov. Prekladateľské, tlmočnícke služby.

služby - výučba tureckého jazyka - preklady, tlmočenie.

Jazykové centrum: - výučba anglického jazyka pre od deti 3 rokov.

Ponúkame základné a stredoškolské britskej vzdelanie. Naša súkromná škola poskytuje výučbu podľa britských osnov, zakončenou medzinárodné maturitnou skúškou IB.

služby: - jazyková škola - preklady, tlmočenie

Jazykové centrum: - tlmočnícke, prekladateľské služby - firemné výučba jazykov.

služby: - zabezpečenie študijných a vzdelávacích programov: - výučba jazykov.

Prekladateľské služby: - anglický jazyk, preklady odborných textov z odboru politológia, sociológia, ekonómia, spoločenské vedy Výučba: - anglický jazyk.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: - taliansky jazyk, taliančina (so súdnym overením i bez overenia) - anglický jazyk, angličtina (bez overenia). Výučba, kurzy: - taliančina, angličtina.