Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Vzdelávacia agentúra - kurzy v oblasti rozvoja osobnosti, zvyšovania profesijných, manažérskych a obchodných zručností - vzdelávanie úradníkov, pracovníkov v sociálnych službách a kurzy ďalšieho vzdelávania pedagogických pracovníkov.

Kurzy, vzdelávanie: - v oblasti bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, požiarnej ochrane a ochrane životného prostredia, zamerané na špeciálnu ochranu na úseku deratizácie, dezinfekcie a dezinsekcie

Služby: - workshopy - kurzy - personálne a procesné audity - teambuilding

Činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pracovníkov

Hľadáte špecialistu na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu? Chcete zaistiť pre svojich zamestnancov bezpečný chod na pracovisku? Spoločnosť ENERGOM Projekty a.s. Vám zaistí školenie a prevenciu rizík v BOZP a PO, pomoc pri pracovných úrazoch, vyhotoví zápisy z kontrol, spracuje odborné dokumentácie, odstráni zistené nedostatky a zastúpi Vás pri ...

Služby: - školiace stredisko - prenájom výukových priestorov vrátane zaistenia sprievodných služieb

Školenia: - bezpečnosť práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školenia: - požiarna ochrana.

Školenia, rekvalifikačné kurzy: - revízia a kontroly el. náradia a elektrospotrebičov. Elektrorevízia. Školenia a skúšky revíznych technikov.

Vzdelávacia a poradenská agentúra. Organizujeme kurzy, školenia, rekvalifikácie. Akreditované rekvalifikačné kurzy DTO CZ: .Administratívny pracovník / pracovníčka .Daňový špecialista .Kozmetika (Kozmetické služby) .Manažér ľudských zdrojov .Manikúra a pedikúra vrátane nechtovej modelácie .Manipulácia s tovarom a ...

Potrebujete na svoju prácu preukaz vodiča manipulačného vozíka? Ponúkam školenia vodičov manipulačných vozíkov so získaním EURO preukazu, a to pre firmy aj fyzické osoby. Pokiaľ nemáte možnosť získania praxe na vlastnom či firemnom vozíku, ponúkam Vám aj možnosť získania praxe.

Poradenstvo, audity, školenia: - systému manažérstva kvality ISO 9001:2000 - environmentálny systém manažmentu ISO 14001:2004 - systém manažmentu BOZP OHSAS 18001:1999. Spracovanie - karty bezpečnostných údajov.