Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Služby: - vzdelávanie v riadení dodávateľského reťazca

Literatúra, organizovanie konferencií a odborných prednášok.

Poskytujeme poradenstvo a školenia zamerané na praktické využitie e-trhovísk v SR.

Zaoberáme sa poskytovaním školení v oblasti IT a jazykových zručností.

Poskytovanie poradenstva a firemného vzdelávania v oblastiach predaja či riadenia a zákazníckych služieb. Organizovanie kurzov a seminárov.

Poskytovanie poradenstva v oblasti manažmentu, koučovania a vzdelávania vedúcich pracovníkov. Implementácia systému kvality ISO 9000 a TQM.

organizovanie otvorených seminárov zaisťuje korporátne vzdelávanie, incentívne zájazdy i teambuildingy.

Kurzy Home a Foto pre realitných maklérov a verejnosť. Autorské a výukové metodické sady. Pre realitné kancelárie pripravujeme kurzy

Počítačová škola GOPAS je najväčším poskytovateľom školení v oblasti: - informačných technológií na českom i slovenskom trhu.

Realizujeme outdoorové, teambuildingové a športové akcie. Organizujeme zážitkové kurzy, vzdelávacie, školiace a vodné záchranárske činnosti

Agentúra požiarno-technických a poradenských služieb. Ponúkame okrem iného tieto činnosti v oblasti požiarnej ochrany: - spracovanie dokumentácie požiarnej ochrany - požiarne preventívne prehliadky objektov - kontroly hasiacich prístrojov a hydrantov - školenia o požiarnej ochrane - predaj a montáž hlásičov požiaru

Poradenská a vzdelávacia spoločnosť . Môžete využiť účasť na organizovaných konferenciách, seminároch a tréningoch ako aj s ponukou nového typu vzdelávacej aktivity Efektívnejšia a účinnejšia prax interného auditu.

Konzultačná spoločnosť: - tréningy pre manažérov, obchodníkov.

Spoločnosť poskytuje komplexné služby v oblasti počítačového vzdelávania, konzultácií a podpory informačných a komunikačných technológií. Je držiteľom certifikácií Microsoft Gold Certified Partner pre Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovacie stredisko ECDL, Akreditácia MŠ MT na vykonávanie rekvalifikácií.

Kurzy, rekvalifikačné kurzy: - účtovníctvo - daňová evidencia - školenia pre firmy

Činnosť: - služby v oblasti požiarnej ochrany, požiarnej prevencie, bezpečnosti práce a revízií požiarno-bezpečnostných zariadení.

Služby: - semináre komunikácie a osobného rozvoja - mediácia - coaching, koučing

Služby - personálne poradenstvo - kurzy, školenia, tréningy - firemné vzdelávanie.

Vzdelávacia agentúra, služby: - semináre pre verejnosť, najmä v oblasti pracovného a obchodného práva a súvisiacich oblastiach - semináre pre anglicky hovoriacich manažérov - HR Akadémia

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, prípravky - náhradné diely a strojné súčasti. Služby - prieskum trhu - školenia a vzdelávanie v rôznych oblastiach manažmentu.

Služby - workshop s manažmentom pre stanovenie cieľov - vytváranie metodiky pre hodnotenie kvality služieb - osobný kouč - kurzy a školenia pre vedenie, riadenie a motiváciu zamestnancov

Služby, organizácie: - firemné akcie - teambuilding - športové akcie

Konzultačné služby - verejné obstarávanie - školenie jednotlivcov i skupín - audit realizovaných verejných zákaziek.