Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Školenia a kurzy: -Open Source aplikácie -Oracle -Unix/Linux -Internet -UML -Microsoft -Základné školenia užívateľov PC.

Technické kontroly na manipulačnej technike vzv. Školenie obsluhy vozíkov, vystavenie oprávnenia preukazu. Revízia hydraulických zariadení. Predaj priemyselných pneumatík.

Príprava a organizácia vzdelávacích a zábavných akcií prevažne pre firemnú klientelu (napr. teambuilding).

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.

Business consulting - poskytujeme vzdelanie pre manažérske schopnosti.

Marketingová činnosť. Organizovanie: - športové akcie - firemné a spoločenské akcie - tembuildingy

Po celej SR poskytujem majiteľom firiem a (TOP) manažérom poradenstvo, koučovanie, mediácia a vzdelávanie v oblasti riadenia, marketingu, obchodu, výroby a administratívy s cieľom zlepšiť firmu.

Školenia, tréning, kurzy. Rozvoj ľudského kapitálu: - koučovanie predstavuje metódu založenú na individuálnom vzťahu lektora ku klientovi. - E-learning za pomoci modenej techniky - tréning komunikácie schopnosť efektívnej komunikácie je základným kameňom ľudského fungovania v dnešnom svete. Tréning prezentácie: - umenie dobre ...

Služby: - školenia v oblasti marketingu a predajných zručností

Komplexná požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Služby: -projekcia požiarnej ochrany -zaistenie funkcie požiarneho a bezpečnostného technika -požiarny dozor-zaistenie a asistencia -projekty požiarnej ochrany -požiarne a bezpečnostné školenia -dokumentácia -preventívne prehliadky objektov PO a BP -protipožiarne upchávky ...

LMS je softvér pre vaše e-learningové online vzdelávanie vašich zamestnancov či študentov, navyše bez vstupných investícií a mesačných poplatkov. Úplne jednoduchý, prehľadný a užívateľsky prívetivý systém pre vašich zamestnancov.

Treasure Hunt Prague. Služby: - organizovanie teambuildingu

Vyhľadávanie manažérskeho talentu pre vašu firmu. Naša divízia priameho vyhľadávania pre vás vyhľadá odborne spôsobilých kandidátov do otvorených manažérskych pozícií. Poradenstvo v oblasti HR Pomáhame našim klientom s mapovaním, zavádzaním a zefektívňovaním HR procesov, a to najmä procesu riadenia pracovného výkonu, kariérneho rozvoja, ...

Vývoj produktov pre údržbu a opravárenstvo. Poradenstvo v úsporách energií. Správa nehnuteľností. Organizovanie teambuldingov.

Školenia - obchodné a manažérske zručnosti Vyhľadávanie kvalifikovaných kandidátov - personálneho poradenstva

Vývoj - hardvér pre špeciálne zložky - hardvér pre riadenie technologických procesov Servis - hardvér Školenia - softvér - hardvér

Ponúkame airsoftových teambuildingov pre firmy a taktiež aj spoločnosti.

Bezpečnosť práce - poradenstvo - kontroly - spracovanie technickej dokumentácie - školenie dodávka - bezpečnostné tabuľky. Požiarna ochrana - poradenstvo - spracovanie technickej dokumentácie - školenia. Dodávka - bezpečnostné tabuľky.

Energetické preukazy a posudky Počítačové kurzy

Fullservisová agentúra: - služby v oblasti cestovného ruchu, hotelierstva, kultúry

Vývoj softvéru na zákazku, outsourcing a školenia v odbore IT - online marketing

Počítačové kurzy, školenia a doučovanie.

Vzdelávanie a poradenstvo v odbore cestovný ruch a riadenie kvality podľa ISO.