Asertívne správanie, správny time management alebo multitasking vás môžu naučiť kurzy pre firmy. Rovnako tak prídu vhod rekvalifikačné kurzy, vďaka ktorým sa naučíte novú zručnosť alebo získate oprávnenie pre realizáciu určitých služieb.

Jazyková škola: - firemné kurzy - kurzy pre verejnosť - študijné pobyty v zahraničí. Preklady a tlmočenie.

služby: - prehliadky pracovísk - zhodnotenie stavu BOZP a PO - prevedenie previerky BOZP podľa požiadavky Zákonníka práce, prehliadky PO stanovené zákonom o PO - vypracovanie príslušnej dokumentácie BOZP a PO - školenie BOZP a PO - periodické, jednorazové, popr. podľa požiadaviek zákazníka, školenia vedúcich, školenia preventívnych požiarnych ...

Kurzy osobného rozvoja: - synergický Time management - vzťahy a komunikácia - tímová práca a spolupráca - koučovanie - perspektívny spôsob riadenia - stress Management - vyjednávanie - leadership - lektorské zručnosti.

Organizujeme semináre pre obchodníkov, managerov, firmy. Ďalej pomáhame vďaka kurzu ako uspieť na pohovore, ľuďom získať vysnívanú prácu.

služby: - školenia a poradenstvo v oblasti projektového riadenia.

poradenské služby - organizujeme konferencie, odborné školenia - ponúkame pre súkromné spoločnosti a podnikateľov marketingové služby a obchod s územnými samosprávami.

Školenia, odborné semináre: - daňová problematika.

Štátny ústav jadrovej, chemickej a biologickej ochrany, v. V. I. Ponúka výskumné a vývojové aktivity v oblasti chemických, biologických a rádioaktívnych látok. Vykonávame laboratórne aj terénne merania, analýzy, testovania a expertízy, ďalej inšpekčnej činnosti v radiačnej ochrany a pri kontrole zákazu chemických a biologických zbraní. SÚJCHBO, ...

služby: - dotačné poradenstvo - administratívne poradenstvo - školenia, semináre

Služby, organizovanie: - odborné rekvalifikačné kurzy a semináre pre vzdelávanie a rozvoj zamestnancov

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenia zamestnancov BOZP a PO - prevencia rizík.

služby: - meranie aerosólov - poradenstvo v oblasti merania prírodného, antropogénneho, priemyselného aerosólu - služby v oblasti BOZP. Výhradný predajca: - modelovací softvér RISKCURVES, EFFECTS.

Spoločnosť ZEHOMS SERVIS s.r.o. sa zaoberá servisom nových i použitých stavebných strojov. Ďalej ponúkame opravy zdvíhacej techniky, žeriavov, montážnych plošín a vysokozdvižných vozíkov. V našej servisnej dielni zabezpečujeme kompletnú servisnú údržbu stavebných strojov a zdvíhacích zariadení ako sú vysokozdvižné vozíky, hydraulické ruky a ...

služby - projekty v odbore očnej optiky a optometrie - organizujeme teambuilding, eventy, kongresy, odborné školenia a veľtrhy.

práca: - kúrenárske - inštalatérske - elektroinštalácia - revízie elektro, plyn - stavebné práce. služby: - školenia a skúšky elektrikárov.

činnosť: - služby v oblasti BOZP.

služby - vzdelávanie manažérov - poradenstvo pre manažérov.

Predaj, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulačná technika, paletové vozíky - predaj náhradných dielov - školenie vodičov VZV - revízia vyhradených zdvíhacích zariadení, školení žeriavnikov a viazačov.

Činnosť, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.

činnosť: - služby v oblasti BOZP a PO

Vzdelávanie, kurzy - tréningy osobného rozvoja, pre vedúcich pracovníkov a obchodníkov.

Školiace a vzdelávacie stredisko - školenia v oblasti BOZP a PO - povinné školenie vodičov.

služby: - kurzy pre firmy, školské organizácie - organizovanie školení - kurzy osobnostných zručností.

Vzdelávanie pre firmy: - soft skills - rozvojové programy - koučing.