Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Jazyková škola: -výučba anglického jazyka - dochádzkové kurzy všetkých pokročilostí -dopoludňajšia, popoludňajšia aj večerná -1x3 alebo 2x2 hodiny týždenne -prípravné kurzy na skúšky Cambridge -obchodná angličtina -intenzívne celoročné kurzy 20 h. týždenne -pomaturitné štúdium s oprávnením MŠ SR -špeciálne kurzy pre deti a mládež 1x2 ...

Poradenstvo výpočtovej techniky Kurz obsluhy počítača.

Jazyková a vzdelávacia agentúra: -výučba anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho, talianskeho a ruského jazyka -štúdium v zahraničí (jazykové kurzy) -jazykové kurzy v tuzemsku (intenzívne kurzy pre motivovaných zaneprázdnených profesionálov) -prázdninové študijné kurzy pre deti a mládež v zahraničí, jazykové ...

Vzdelávacia agentúra. Organizovanie odborných seminárov.

Škola, školenia, kurzy -potápanie PADI a CMAS. Klub športového potápania NAUTILUS Breclav. Predaj, opravy a servis: -potreby pre potápačov -športové potreby.

Bar Výučba a kurzy - hra biliardu Billiard club - 10 poolových stolov 9 stôp, 1 karambol 210 cm.

Firemné vzdelávanie: -interaktívna výučba, tímová spolupráca -teambuilding programy a diagnostické kurzy. -managerské, obchodné a prezentačné zručnosti -pre firemné tímy, profesijné skupiny, školské zariadenia a neziskové organizácie.

SVČ klub mladých. Stredisko voľného času Hodonín.

SVČ centrum eko. výchovy. Využitie voľného času detí predškolského a školského veku, mládeže, rodín s deťmi i dospelých v záujmových krúžkoch, kluboch a súboroch.

Príspevková organizácia. Kurzy: -tanečná -sporotovní -výtvarné -dramatické -pre deti, mládež, rodičia s deťmi aj dospelých.

Služby: - požiarna ochrana - školenie zamestnancov, odborná príprava požiarnych hliadok, preventistov PO, zastupovanie pri kontrolách, poradenská činnosť - bezpečnosť práce.

Výučba - angličtina - popoludňajšie a večerné kurzy - v malých skupinách - firemná a individuálna výučba - dochádzkové popoludňajšie kurzy - príprava na medzinárodné skúšky, na pohovor, na maturitu - víkendové kurzy

Služby: -zváračská škola -súdne znalecké posudky v odbore rozvody plastov -technická pomoc.

Komplexné služby a školenia - bezpečnosť práce Komplexné služby - požiarna ochrana. Školenia - požiarna ochrana Poradenstvo - personalistika - pracovno-právne vzťahy.

Jazyková škola, služby vo viac ako 10 jazykoch: -firemné a individuálne jazykové kurzy angličtina, nemčina, francúžština, španielčina, čeština pre cudzincov, taliančina, poľština, ruština, bulharčina, ukrajinčina -preklady v menovaných jazykoch a ďalej preklady maďarčina, fínčina -titulkovanie videí -tlmočnícke služby (tlmočenie) simultánne, ...

Insolvenčné poradenstvo Občiansky konkurz a oddĺženie Kurzy, školenia. Účtovníctvo Daňové poradenstvo Reklamné služby Športové trofeje a medaily Fotodarčeky Placky, butóny a 3D odznaky a prívesky Overovateľská kancelária, overovanie listín, podpisov a vydávanie výpisov z Informačného systému štátnej správy -CZECHPOINT

Ponúkame jazykové kurzy všetkých úrovní pre jednotlivcov či malé skupiny. Zaručujeme osobný prístup a priestor pre samostatný prejav. Zdokonalíte sa v komunikácii, rozšírite si slovnú zásobu a vylepšíte si písaný prejav.

Služby: -školenie, kurzy so zameraním na financie a účtovníctvo, manažérske -obchodné a prezentačné zručnosti -kompletnú podporu pri riadení chodu spoločnosti -poradenstvo všetkých oblastiach riadenia podniku, od personalistiky, cez ekonomiku až po riadenie rozvoja podniku -profesionálne analýzy -jednoznačný analytický výstupy.

Technická služba požiarnej ochrany: - požiarna ochrana a bezpečnosť práce. Oprava, revízia: -hasiace prístroje -požiarne hydranty. Predaj: - hasiace prístroje - požiarna hadica - tlakové spojky. Projektovanie k bezpečnosti stavieb.

Služby v odbore bezpečnosti práce a požiarnej ochrany, školenia pracovníkov a tvorby dokumentácie BOZ a PO. Revízia hasiacich prístrojov a hydrantov.

Organizovanie kurzov. Ponúkame množstvo kurzov, ktoré vyhovujú prijímacím testom na vysokej škole.

Spoločnosť je expertom v oblasti bezpečnosti IT a zálohovania dát. Služby: -konzultačné a projektové poradenstvo -plný outsourcing správy -implementácia ISMS podľa ISO 27001 a príprava na certifikáciu -školiaca a prednášková činnosť, odborné semináre, školenia (Sidewinder v7, PremierAccess, SmartFilter, Webwasher, McAfee IPS, McAfee ...