Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Spracovanie vnútorných smerníc bezpečnosti práce - ďalšie úlohy spracovania pracovných úrazov, kontroly BOZP. Vedenie a spracovanie základnej dokumentácie porárnej ochrany smernice, evakuačný plán.

Reiki akadémie: - kurzy - liečenie

Služby: -počítačové poradenstvo -PC kurzy -tvorba webu -tvorba znelok -hudba do reklám -grafické služby

Jazyková škola. Výučba angličtiny pre deti i dospelých všetkých stupňov pokročilosti.

Eagle jazykové centrum. Výučba jazykov - angličtina - nemčina - ruština - francúzština - španielčina. Preklady a tlmočenie.

Služby: - výučba angličtiny pre deti od 1 roku, ďalej potom pre deti škôlkového i školského veku

Tehotenské kurzy: -cvičenie v tehotenstve podporujúce svalstvo k pôrodu -nácvik dýchania a tlačenia -relaxačné cvičenia a plávanie v bazéne -odborná príprava otcov na pôrod -príprava na starostlivosť o dieťa. -šesťnedelský kurz cvičenia na úpravy postavy -odborné poradenstvo v oblasti antikoncepcie. Liečba sterility: -metóda pani ...

Služby: -odborné poradenstvo v odbore bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP)

Predaj, oprava, servis: - počítače - výpočtová technika Činnosť: - služby v oblasti informačného systému Munis ( predaj, implementácia, školenie) - tvorba webových stránok

Rekvalifikačné kurzy: -audítorské -účtovníctvo -daňové priznanie.

Jazyková škola - výučba cudzích jazykov - jazykové kurzy skupinové, individuálne, firemné, detské - špeciálne kurzy so strážením detí, pre seniorov - jazykové pobyty s intenzívnou výučbou.

Jazyková škola: -kurzy anglického, nemeckého, ruského, francúzskeho, španielskeho jazyka a čeština pre cudzincov, výučba Business English pre firmy a podnikateľov, víkendové workshopy, letné intenzívne jazykové kurzy, výučba komunikatívnou metódou kvalifikovanými lektormi

Jazyková škola: -výučba angličtiny a nemčiny, ruštiny a slovenčiny pre cudzincov. Jazykové kurzy: -prázdninové kurzy -jazykové kurzy pre firmy individuálne -školenie manažérskych zručností. Jazykové kurzy pre začiatočníkov aj pre pokročilých.

Prekladateľská kancelária: -súdne preklady a tlmočenie anglického a nemeckého jazyka -výučba AJ a NJ -Public relations -preklady právnych, obchodných, ekonomických textov -preklady zmlúv, plnomocenstva, rodných listov, úmrtných listov, vysvedčení, diplomov -preklady internetových stránok.

Akreditovaná výučba cudzích jazykov: -anglický jazyk -nemecký jazyk. Tvorba: -www stránky -softvérové produkty pre inštitúcie a školy -realizácia kurzov a seminárov. Celoživotné vzdelávanie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov.

Služby: -poskytovanie odborných kurzov -rekvalifikačné kurzy -prednášky Internetový predaj, e-shop: -bylinné preparáty -kozmetika

Vzdelávacie programy. Kurzy: - komunikácia - učenie dospelých - práca s konfliktami - supervízia

Služby: -kompletný servis v oblasti bezpečnosti práce, požiarnej ochrany -poradenstvo -školenie. Školenia, kurzy: -obsluha stavebných strojov, kovoobrábacích strojov -preskúšanie žeriavnikov, lešenárov -bezpečnosť práce -obsluhu krovinorezov. Kontroly na pracoviskách.