Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Športový areál, služby: - 4 multifunkčné ihrisko s povrchom z umelej trávy - krytá športová hala - badminton, tenis, volejbal, nohejbal, ping-pong - sauna - whirlpool - ubytovanie - vínna pivnica.

Poradenstvo, kontrolný a skúšobný a inšpekčnú činnosť: - povrchová a protikoróznu úprava a ochrana kovov (nátery a kovové žiarovo striekané, galvanické a žiarovým ponorom získané povlaky) - korózia - prevedenie oceľových konštrukcií, posúdenie návrhu z hľadiska protikoróznej ochrany, rozmery, povrch, zvary - protipožiarna ...

Výroba, e-shop - bylinná mydla podľa originálnych receptúr. Kurzy a workshopy výroby prírodnej kozmetiky.

služby: - výučba a doučovanie nemeckého a francúzskeho jazyka pre všetky jazykové úrovne.

Výučba: - Taekwondo - bojové športy

služby - zameranie na podnikanie, business a vybrané odbory priemyslu a služieb - kurzy, školenia, semináre, konferencie pre firmy.

služby - poradenstvo v oblasti voľby povolania - koučovanie osobnostné.

kurzy: - dynamický tréning plynulé komunikácie pre osoby, ktoré trpia zajakavosti

Rodinné centrum Detský svet Cililing nájdete vo Frýdlantě nad Ostravicí na ulici Hlavné 1485 v OD Omma v 1. poschodí. Ponúkame priestor pre hru a zábavu pre deti a rodičov od 0 do 12 rokov. Zaoberáme sa usporadúvaním osláv a karnevalov, ďalej zabezpečujeme mimoškolské športové aktivity, vedieme napr. Tanečný krúžok, džudo, stolný tenis a iné. Klub ...

služby - cvičenie Zumba - tanečná fitness hodiny.

služby: - masáže - tehotenské kurzy - cvičenie

činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - murárske práce

Kurzy, výučba: - angličtina, angličtiny

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Firemné poradenstvo - analýza firemných procesov - projektový manažment - interim management - školenia a kurzy

Služby: - kurzy pre podnikateľov - tipy na efektívny marketing.

LYŽIARSKA ŠKOLA A POŽIČOVŇA LYŽÍ. Sme špecialisti a venujeme sa výučbe tohto krásneho športu. Pre deti pripravujeme moderné, intenzívne, ale zároveň veľmi zábavné výukové programy. - Predaj a servis lyží. - Nová predajňa, požičovňa a servis na Čeladné. Pre všetky informácie nás neváhajte kontaktovať. Ponúkame: - seriózny a individuálny ...

Oprava, servis, revízia: - žeriavy, zdvíhadlá Výroba viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov, viazačov.

Služby: - poradenstvo v gastronómii - školenia - catering

Občianske združenie. Nízkoprahové centrum pre deti a mládež. Organizovanie voľnočasových aktivít, záujmových krúžkov, kurzov.

Služby: - systémy environmentálneho manažérstva kvality. Školenia audítorov. Znalecké posudky v odbore: - hutníctvo a technické odbory - špecializácia - kvalita a vlastnosti kovových materiálov.

Organizovanie voľnočasových aktivít pre deti. Krúžky, detské tábory.

Predaj: hudobné nástroje. Servis: hudobné nástroje. Znalecké posudky hudobných nástrojov Hudobná škola Yamaha. Výroba klavírových stoličiek.