Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Činnosť: - tanečná škola - výučba tanca - tanečné kurzy . Športový tanec pre deti.

Kurzy, vzdelávanie: - v oblasti bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci, požiarnej ochrane a ochrane životného prostredia, zamerané na špeciálnu ochranu na úseku deratizácie, dezinfekcie a dezinsekcie

Služby: - workshopy - kurzy - personálne a procesné audity - teambuilding

Činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pracovníkov

Služby: - plávanie detí a dojčiat Kde plávame: - Bazén hotela IMPERIAL Ostrava - Centrum - Rehabilitačný bazén MEN Ostrava - Fifejdy - Bazén SAREZA Ostrava - Poruba

Výučba angličtiny osobne a cez Skype - konverzačné, 60-minútové lekcie.

Hľadáte špecialistu na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu? Chcete zaistiť pre svojich zamestnancov bezpečný chod na pracovisku? Spoločnosť ENERGOM Projekty a.s. Vám zaistí školenie a prevenciu rizík v BOZP a PO, pomoc pri pracovných úrazoch, vyhotoví zápisy z kontrol, spracuje odborné dokumentácie, odstráni zistené nedostatky a zastúpi Vás pri ...

Služby: - školiace stredisko - prenájom výukových priestorov vrátane zaistenia sprievodných služieb

Inštitút transformačnej psychológie. Cesta osobného sebarozvoja. Oslobodenie od negatívneho myslenia Rekvalifikácia, kurzy: - ako sa efektívne učiť - cesta k sebapoznaniu - nenásilná a efektívna komunikácia.

Školenia: - bezpečnosť práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školenia: - požiarna ochrana.

Profesionálna jazyková škola: -angličtina, anglický jazyk. Kurzy pre začiatočníkov aj pokročilých. Pomaturitné štúdium, firemné, individuálne. Preklady, tlmočenie.

Jazykové kurzy, výučba: - angličtina, nemčina - individuálna a firemná výučba.

Služby: - prevádzka lyžiarskej a snowboardovej školy - lyžiarske kurzy

Tanečné kurzy, škola, výučba: - pohybová príprava- všetky tanca - spoločenské tance - zameranie na latinsko - americké - break dance - show dance - step dance - aerobic.

Pobočka. Centrum sociálnych služieb ČUN. Služby: - odborné sociálne poradenstvo - požičovňa - kompenzačné pomôcky - servis načúvacích prístrojov - sociálne aktivizačné služby - kurzy - odozeranie, posunkový jazyk.

Školenia, rekvalifikačné kurzy: - revízia a kontroly el. náradia a elektrospotrebičov. Elektrorevízia. Školenia a skúšky revíznych technikov.

Jazykové kurzy: - popoludňajšie, večerné. Výučba: - angličtina, anglický jazyk. Vyučujeme: - Háj v Sliezsku, Dolná Lhota, Ostrava-Poruba. Prekladateľské služby.

Vzdelávacia a poradenská agentúra. Organizujeme kurzy, školenia, rekvalifikácie. Akreditované rekvalifikačné kurzy DTO CZ: .Administratívny pracovník / pracovníčka .Daňový špecialista .Kozmetika (Kozmetické služby) .Manažér ľudských zdrojov .Manikúra a pedikúra vrátane nechtovej modelácie .Manipulácia s tovarom a ...

Jazykové kurzy - DIRECT a CALLAN metódou - výučba pre firmy, deti, verejnosť a jednotlivcov - možnosť využitia dotácie a nástupu po celý školský rok - angličtina zameraná na hovorený prejav

Potrebujete na svoju prácu preukaz vodiča manipulačného vozíka? Ponúkam školenia vodičov manipulačných vozíkov so získaním EURO preukazu, a to pre firmy aj fyzické osoby. Pokiaľ nemáte možnosť získania praxe na vlastnom či firemnom vozíku, ponúkam Vám aj možnosť získania praxe.

Poradenstvo, audity, školenia: - systému manažérstva kvality ISO 9001:2000 - environmentálny systém manažmentu ISO 14001:2004 - systém manažmentu BOZP OHSAS 18001:1999. Spracovanie - karty bezpečnostných údajov.