Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Sme na špici jazykového vzdelávania od roku 1990. Nesľubujeme žiadne zázraky. Využívame tradičné, lingvisty overené metódy výučby. Viac ako 75% študentov k nám prichádza na osobné odporúčanie. Naše ceny sú férové. Našu kvalitu potvrdzujú české i medzinárodné inštitúcie. Ako jedna z mála škôl v Českej republike sme prešli ...

Jazyková agentúra: - výučba vo viac ako 14 svetových jazykoch, prekladateľské a tlmočnícke služby vo viac ako 46 jazykoch Korektúry a odborné korektúry textov. Jazyková škola: - odborné kurzy manažérskych zručností. Jazykové audity: - audity štandardne vykonávame v anglickom, nemeckom a ruskom jazyku.

Spoločnosť URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexné riešenie náročných požiadaviek zákazníkov v rámci celého reťazca od výskumu, vývoja, výroby a servisu našich softvérových a hardvérových produktov až po výcvik a vzdelávanie užívateľov v oblastiach velenia, riadenia a výkon činností vojskového a elektronického sledovania, prieskumu a ...

Bezpečnostný poradca ADR: - služby pre firmy prepravujúce a manipulujúce s nebezpečnými vecami. Poradenstvo a diagnostika - reflexná terapia, výživa, pohyb, psychika. Sám sebe terapeutom.

Potraviny pre zdravie, farmárske, bezlepkové, bylinky, čaje, superpotraviny, korenie, doplnky výživy, ekodrogéria, kurzy varenia. Zaisťujeme zdravý pitný režim pre domácnosti aj firmy, predaj, prenájom a servis výdajníkov vody. Poradenstvo osobného rozvoja a výživové poradenstvo .

Kurzy: - predpôrodné kurzy, znakovanie, loptička. Cvičenie: - gravidjóga, cvičenie na balónoch pre tehotné, plávanie, cvičenie po pôrode, kurz masáží detí a dojčiat, cvičenie s deťmi. Pôrodná asistentka. E-shop.

InternetPoradna.cz pomáha ľuďom so zdravotným postihnutím: - on-line sociálne poradenstvo - dlhové, občianske, psychologické poradenstvo - sluchové, zrakové a telesné postihnutie - e-linka (linka dôvery). Organizovanie kurzov pre osoby so zdravotným postihnutím: - anglický a nemecký jazyk pre začiatočníkov - základy obsluhy osobného ...

Strategický rozvoj firmy. Generačná obmena firmy. Interim manažment. Krízový manažment. Revitalizácia firmy. Reštrukturalizácia firiem. Zvyšovanie výkonnosti. Personálny audit. Manažérske poradenstvo. Marketingové poradenstvo. Koučing. Vzdelávanie.

Všeobecne prospešná spoločnosť TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociálna firma ERGONES sa zameriava na poskytovanie sociálnych služieb pre zrakovo postihnutých. Zamestnávame osoby so zdravotným postihnutím a ponúkame celý rad služieb medzi ktoré patrí napr. Predaj kompenzačných pomôcok pre zrakovo postihnutých, potlač reklamných predmetov, výroba ...

JAZYKOVÁ AGENTÚRA ¦ výučba jazykov pre firmy aj verejnosť ¦ Preklady ¦ Tlmočenie