Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Jazyková škola - výučba angličtiny, španielčiny. Ďalší prevádzkarne - adresa: Ježkova 14, Praha 3 - Karlovo námestie 7, Kolín, tel. 607 632 182.

Tanečné štúdio a tanečný klub pani Hany Flekrové ponúka tanečné kurzy, vystúpenia, tanečné tábory a iné akcie pre deti, mládež a dospelých. Tanečný klub združuje záujemcov o športové a spoločenský tanec, pripravuje pary na súťaže so zameraním na tance latinskoamerickej a štandardné a sám tiež organizuje celoštátnu súťaž Holický ...

služby - kurzy a semináre so zameraním na účtovníctvo, dane, mzdy, pracovné právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, požiarnej ochrany - vykonávanie vstupného a periodického školenia BOZP, vrátane spracovania povinné dokumentácie - pravidelné a mimoriadne kontroly BOZP - školenie zamestnancov z predpisov PO.

Lanové centrum - atrakcie - lanové prekážky - trampolíny - prímestskej tábory pre deti.

kurzy - maľovanie na hodváb. Ručne maľované hodváb.

služby - školenia zamestnancov v oblasti BOZP - poradenstvo - predaj, revízie i pozáručný servis šachtové a manipulačnej techniky.

služby: - ukážky dravcov - prednášky o význame dravcov, sov aj iných predátorov v prírode - školské výlety v obore Obora Žleby. Záchranná stanica Lipec: - pre handicapovaných živočíchy z voľnej prírody

služby - koučovanie začínajúcich podnikateľov - vzdelávanie.

Autoškola - školenia ADR či kurzy na získanie vodičského oprávnenia Profesijné školenie vodičov a vodičov referentov

Dodávka, predaj, revízia, opravy: - hasiace prístroje - hydrantové systémy - protipožiarne klapky, upchávky - vybavenie pre hasičov. Služby: - požiarna ochrana (PO) - bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (BOZP).

Služby: - vzdelávanie, školenia, semináre pre firmy - strategické, organizačné poradenstvo.

Služby: - kurzy plávania - plávanie dojčiat, batoliat, detí predškolského i školského veku

Činnosť: - služby v oblasti PO a BOZP

Služby: - kurzy, školenia - rekvalifikačné kurzy - vedenie účtovníctva - účtovné poradenstvo.

Služby: - preklady angličtina - výučba, doučovanie - korektúry

Konzultácie v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požiarnej ochrany.

Dealer svetoznámych firiem v oblasti vybavenia pre potápačov - SCUBAPRO, Uwatec, Green Force. Predaj, požičovňa: - potápačská technika - potápačské vybavenie - požičiavanie vybavenia. Zaisťujeme: - potápačské kurzy.

Činnosť: - vzdelávanie v oblasti koučingu, osobného rozvoja.