Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Edičná činnosť. Výber, príprava, vzdelávanie pracovníkov vykonávajúcich odborne a fyzicky náročné profesie a činnosti. Sprostredkovateľská činnosť v oblastiobchodu a služieb. Poradenská činnosť v oblasti manažmentu. Výučba cudzích jazykov. .

služby - riešenia v oblasti informačných technológií a výpočtovej techniky - analýza, návrh riešenia, realizácia a dodávky IT projektov - outsourcing IT špecialistov, konzultantov a riešiteľských tímov - konzultácie, školenia, semináre.

činnosť: - sužby v oblasti BOZP, požiarnej ochrany - koordinátor BOZP - školenie BOZP, PO, prvej pomoci, lešenárov.

služby - vzdelávacie kurzy pre strážnikov mestských a obecných políciou, asistentov prevencia kriminality a domovníkov preventivára, ďalej pre osoby pôsobiace v oblasti bezpečnostného manažmentu.

Oprava, servis: - počítače činnosť: - IT služby - počítačové kurzy - domáci cloud. Dodávka, montáž, servis: - kamerové systémy

služby: - poradenská, personálne a vzdelávacia spoločnosť - manažérske kurzy a semináre

E-shop: - nechtová kozmetika kurzy: - nechtová modeláž

činnosť - výroba a prevádzkovanie informačných systémov pre elektronické verejné obstarávanie - vzdelávanie v oblasti verejného obstarávania - E-aukcie na kľúč - Analýza, návrh a vývoj internetových aplikácií. Pobočka Pardubice: - adresa: Malá 210, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí.

služby: - public relations PR - marketing - kurzy, školenia marketingu.

služby: - kurzy slovenského jazyka - doučovanie odborných predmetov - nostrifikácia.

činnosť: - poradenstvo, školenia v oblasti verejného obstarávania.

služby: - filmové kurzy (filmový strih, réžia, scenár, dokumentárne tvorba, filmová teória).

služby - poradenstvo vo výskume trhu a marketingu - školenia a kurzy pre budovanie novej značky, vývoj nového produktu, prezentačné zručnosti.

Služby v oblasti BOZP a PO - školenie zamestnancov - poradenstvo - revízie a kontroly hasiacich prístrojov a zariadení požiarnej ochrany.

Odborné semináre, rekvalifikačné kurzy, konzultácie: - pilates - joga - fitness. Kurzy, lekcie: - pilates štúdio - pohybové centrum.

Jazyková škola - výučbu anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho a ruského jazyka.

služby: - kurzy prvej pomoci. Rekvalifikačné kurzy: - zdravotník zotavovacích podujatí - člen prvej pomoci.