Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Organizovanie odborných kurzov, školení - výučba v odborných kurzoch. Správa, údržba: - nehnuteľností, nehnuteľnosti.

Predaj kozmetiky. Kozmetika, vizážistika. Organizovanie kurzov vizážistiky. Poradenská činnosť.

Prevádzkárne: -Telč, Námestie Zachariáša z Hradca 66, tel.:567243019 -Třešť, Barvírska 30, tel.:567224986 -Brtnica, hájenka (hájovňa), tel.:567216205.

Organizovanie - semináre Alternatívna medicína

Školenie Jihlava Lektor Jaroslav Zeman pracuje v odbore viac ako 27 rokov. Zameriava sa na vzdelávacie a tréningové moduly predovšetkým v odbore manažment, individuálne koučovanie, konzultácie pre vedúcich tímov a pracovných skupín, realizácia teambuildingov a outdoorových aktivít. Realizoval približne 500 školiacich či tréningových dní, počet ...

Jazyková škola. Kurzy pre firmy: -podľa ich potrieb. Deti a mládež: -individuálny kurz -skupinový kurz (2-4 osoby) -doučovací kurz - na určitú dobu či konkrétnu látku -poradenský kurz - občasný či jednorazový -intenzívny individuálny doučovací kurz -intenzívny skupinový doučovací kurz -intenzívny individuálny poradenský ...

Služby: - pomoc v domácnosti - nákupy - upratovanie - komunikačné semináre

Kurzy: - kreslenie pravou mozgovou hemisférou - pletenie z pedigu - korálkovanie

Služby: - kresba, maľba obrazov - výklad kariet - čítanie z ruky - ezoterické kurzy - výtvarné kurzy

Služby - inšpekcia, revízia žeriavov a revízne skúšky zdvíhacích zariadení, tlakových nádob - kurzy, školenia vodičov motorových manipulačných vozíkov .

Jazyková škola ponúka jednoročné jazykové pomaturitné štúdium anglického a nemeckého jazyka. Ponúkame široký výber jazykových kurzov svetových jazykov. Výučba anglického, nemeckého, francúzskeho, španielskeho, talianskeho, ruského, chorvátskeho, slovinského a latinského jazyka pre všetky úrovne znalostí od začiatočníkov až po pokročilých - ...

Založené Českým zväzom ochrancov prírody za prispenia Štatutárneho mesta Jihlavy a Kraja Vysočina. Služby: -vzdelávanie a osveta verejnosti, odbornej verejnosti i štátnej správy vo forme seminárov, prednášok v oblasti ekológie a udržateľného spôsobu života -zaistenie materiálov pre ekologickú výchovu vo všetkých predmetoch ZŠ a SŠ.

Gauner Boxing Club - kurzy box, kickbox. Adresa - Športová hala SK Jihlava, Okružná 2, Jihlava - PRE LIFE Fitness, Myslibořská 309, Štěpnice, 58856 Telč.