Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Lektorka Mgr. Anna Doubková ponúka vzdelávanie a poradenské služby pre jednotlivcov i kolektívy. Zaoberáme sa školením mentorov pre školy, koučovaním pedagógov, organizujeme kurzy pre manažérov firiem aj kurzy osobného rozvoja. Sídlime v meste Přibyslav. Naša činnosť: - školenia, koučing pre pedagógov, riaditeľov škôl - mentoring - ...

služby: - prednášky o osobnom rozvoji - Ayurveda - jedlom ku zdraviu - osobnostné poradenstvo a konzultácie osobného rozvoja - olejové masáže pre ženy - podpora zdravia a vitality pre ženy

služby: - prekladateľské, preklady z nemčiny - tlmočnícke, tlmočenie z nemeckého jazyka. Výučba, jazykové kurzy: - nemčina aj on - line.

Preklady a tlmočenie: - angličtina, francúzština - nemčina, španielčina

semináre: - Bowenova technika - Reiki a konštelácie

Jazykové centrum, výučba, kurzy: - anglický jazyk - nemecký jazyk - ruský jazyk - francúzsky jazyk - španielsky jazyk - taliansky jazyk. služby: - jazykové audity - preklady, tlmočenie (angličtina, nemčina, ruština, ukrajinčina).

Kurzy, školenia pre: - obsluha strojov na zemné práce - vodiča manipulačných vozíkov - obsluhy fréz na živičné povrchy - žeriavniky, viazače.

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité aj nové vozíky -predaj aj výkup -opravy na firme aj u zákazníka -náhradné diely, pneumatiky, trakčné a štartovacie batérie -revízia vzv -kurzy na vodičské preukazy na vzv -prenájom vysokozdvižných vozíkov, dlhodobý aj krátkodobý.

Jazyková škola. Kurzy pre: -firmy podľa ich potrieb. Deti a mládež: -individuálne -skupinový (2-4 osoby) -doučovacia -na určitú dobu či konkrétnu látku -poradenský -občasný alebo jednorazový -intenzívna individuálna doučovacia -intenzívny skupinový doučovací -intenzívny individuálny poradenský. Dospelé: -individuálne -skupinový ...