Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Pridaj sa k nám a zažeň nudu! Realizujeme voľnočasové aktivity pre deti, mládež a dospelých: - záujmové krúžky - kluby - tábory - športové sústredenie - súťaže - akcie pre verejnosť.

Kurzy jogy v centre Zlína a jeho okolia. Jóga je vhodná pre mužov aj ženy každého veku, pomocou jogy môžete ovládať životnú energiu, svoje telo, myseľ a emócie.

Nemecké jazykové centrum NJC poskytuje skupinovú, firemnú aj individuálnu výučbu nemčiny, ďalej tiež preklady a tlmočenie z aj do nemčiny. Naše pobočky sa nachádzajú v Olomouci, Zlíne a Zábrehu.

Kaviareň a výtvarná dielňa: - semestrálne výtvarné kurzy pre deti i dospelých - umelecké a remeselné kurzy pre deti i dospelých - detské oslavy - aktivity pre deti - kapacita kurzov 12 miest - kaviareň 25 miest - rezervačný systém na kurzy na webe www.mojedilna.eu.

Poradenská činnosť - dotačné poradenstvo - podnikový servis, BOZP, PO - školenia zamestnancov.

Služby - komplexné zaistenie BOZP a PO bezpečnosť práce a požiarna ochrana - školenia - odborné poradenstvo.

Jazdectvo: - organizovanie detských táborov, letné tábory na koňoch - vychádzky na koňoch.

Ubytovňa:, -2 - 4 lôžkové izby -sociálne zariadenia na izbách alebo na chodbe -vybavené kuchynky -klubovňa s TV. Bazén: - pre verejnosť v soboty 14-19:00 - kurzy plávania dojčiat, batoliat a predškolákov Fínska sauna: - piatky 19-22:00 Záujmové krúžky pre deti: - športová streľba - potápanie - modelárstvo

Tanečná škola: -pohybová príprava -country tanca -folklór -step -mažoretky -moderné tanca -pre deti od 3 rokov. Škola detských manekýnok. Detský klub cestovateľov: -detské tábory (tábory pre deti). Kurzy akreditované MŠ SR: -lektor rytmické, pohybové a tanečné výchovy detí a mládeže.

Analýzy vstrekovania plastových dielov. Technologický design plastových dielov. Školenia: - plastikárska technológia.

Výučba: -kurzy: -angličtina-rodený hovorca -nemčina -francúzština -taliančina -ruština -španielčina. Služby: -firemné kurzy -individuálne štúdium -prekladateľské -všeobecné kurzy -možnosť tvorby vlastného rozvrhu -prvý týždeň zadarmo.

Spoločnosť CVIS Consulting sa zameriava na komplexnú poradenskú činnosť a školenia v oblasti podnikovej informatiky a riadenia organizácií. Zaoberá sa tiež publikačnou, prednáškovou a výskumnou činnosťou orientovanou na podnikové informačné systémy, strategické, procesné a projektové riadenie.

-Veľkoobchod a maloobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Mimoškolská výchova a ...

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany. Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti. Služby na úseku BOZP.

Rodinné centrum - herňa pre deti - kuchynský kút - prebaľovací pult - pripojenie na internet - možnosť stráženia detí - aktívne trávenie voľného času rodičov s deťmi - tvorivé a vzdelávacie programy pre rodičov s deťmi

-Výučba nemeckého jazyka -Firemné kurzy jednotlivcov i skupín -Súkromné hodiny

Počítačové kurzy pre začiatočníkov i pokročilých, zákazkové školenia pre firmy, individuálne konzultácie a kurzy. Kurzy pre ľudí so špecifickými potrebami. Redakčné práce pre internetové portály.

Dom detí a mládeže Slavičín je školské zariadenie, ktoré v súlade so zákonom 561/2004 Zb. o predškolskom, základnom, strednom, vyššom odbornom a inom vzdelávaní, s vyhláškou č. 74/2005 Zb. o záujmovom vzdelávaní a so zriaďovacou listinou poskytuje záujmové vzdelávanie. Jeho poslaním je predovšetkým osobnostný rozvoj detí, žiakov a študentov v ...

Tanečný klub. Tanečné lekcie latinskoamerických tancov salsa, bachata, merengue, kizomba, zúk, west coast swing, ....

Kaderníctvo Kozmetika Manikúra Pedikúra Nechtová modelácia Rekvalifikačné kurzy - Manikérka a nechtová dizajnérka - Predlžovanie rias - riasa na riasu Autorizovaná osoba pre manikúru a nechtovú modeláciu, vo vybavovaní

Komplexné služby BOZP, PO, revízia zdvíhacích zariadení.

Lyžiarska požičovňa Lyžiarska školička pre MŠ Korčuľovanie pre MŠ Lyžiarsky oddiel NORDICA Prímestské športové tábory

Kurzy: - plávanie detí od 6 týždňov do 6 rokov - starostlivosť o dieťa pre tehotné mamičky - masáže pre tehotné - laktačná poradňa - požičiavanie odsávačiek materského mlieka a dojčenských váh - masáže detí od 2 mesiacov do 5 rokov - kurzy cvičenia a manipulácie pre rodičov s deťmi od 6 týždňov - kurzy cvičenia pre deti od 5 mesiacov do 5 ...

Lovci podnikavých duchov. Detské krúžky plné zábavy, zážitkov, pohybu, ale aj poučenia.

Služby: -krúžky pre deti -tábory -víkendové pobyty -prenájom areálu -súkromné akcie (prenájom klubovne)