Chcete zlepšiť svoju odbornú kvalifikáciu? Navštívte rekvalifikačné kurzy a zamerajte sa na sociálnu starostlivosť, gastronómiu, potravinárstvo, služby zákazníkom, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdelávanie, zdravotníctvo, administratívu či financie.

FBE Bratislava, s. R. O. - vzdelávanie a poradenstvo Sme pôvodom česká vzdelávacia a poradenská spoločnosť.

Edičná činnosť. Výber, príprava, vzdelávanie pracovníkov vykonávajúcich odborne a fyzicky náročné profesie a činnosti. Sprostredkovateľská činnosť v oblastiobchodu a služieb. Poradenská činnosť v oblasti manažmentu. Výučba cudzích jazykov. .

Odborné semináre, rekvalifikačné kurzy, konzultácie: - pilates - joga - fitness. Kurzy, lekcie: - pilates štúdio - pohybové centrum.

služby: - kurzy prvej pomoci. Rekvalifikačné kurzy: - zdravotník zotavovacích podujatí - člen prvej pomoci.

bezpečnostné služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Pripojenie k pultu centralizovanej ochrany upratovanie Plastové karty - potlač Školenia a rekalvalifikace v bezpečnostných službách Elektronické zabezpečovacie systémy.

bezpečnostné služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovacie systémy Pripojenie k pultu centralizovanej ochrany upratovanie Plastové karty - potlač Školenia a rekalvalifikace v bezpečnostných službách Elektronické zabezpečovacie systémy

Kurzy, vzdelávanie: - rekvalifikačné kurzy - účtovníctvo, dane, mzdy - kurzy pre soc. pracovníkov - počítačové kurzy - vizážista .... a ďalšie

služby - rodinné konštelácie individuálne a skupinové - transformačné koučing a terapie. kurzy - rekvalifikačný kurz KOUČ - Transformačný koučing. Ďalšie sedenie prebieha tiež na adrese: Zakopanom 11, Branžež.

Organizujeme prípravné kurzy, pomaturitné štúdium a nulté ročníky na prijímacie skúšky právnických, ekonomických, filozofických a lekárskych fakúlt.

Spoločnosť DAKREZ, s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti spracovania účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy i daní. Medzi naše ďalšie aktivity patrí organizovanie školení, kurzov a seminárov v odbore mzdového účtovníctva a personalistiky. Sídlime na Prahe 4, ulice Vo Lhotke. Naše služby, vedenie, spracovanie: - účtovníctvo - ...

Účtovníctvo a mzdy pre malé aj veľké firmy. Kompletné spracovanie miezd a personalistiky, rekvalifikačné kurzy a spracovanie účtovníctva. Špecializácia: - spracovanie miezd - vedenie daňovej evidencie - vedenie podvojného účtovníctva - daňové poradenstvo - externé spracovanie miezd - rekvalifikačné kurzy - spracovanie ...

Služby - školenia a vzdelávanie pre firmy na mieru - rekvalifikačné kurzy Facility manažér a manažment.

Predaj, e-shop: - prístroje, vybavenie na manikúru a pedikúru Služby: - manikúra - pedikúra - permanentný make-up. Akreditované rekvalifikačné kurzy: - manikúry, pedikúry, kozmetiky, permanentného make-upu

Služby: - vzdelávacie a rekvalifikačné programy, kurzy v obore grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti.

Program "Medzinárodné jazykové kurzy" je určený všetkým, ktorí sa chcú zdokonaliť v cudzom jazyku v čo najkratšom čase a dosiahli vek 17 rokov. Tento program je zameraný na štúdium v dĺžke 2 - 24 týždňov a ponúka širokú paletu v mnohých štátoch celého sveta. Akademické programy: - medzinárodný školský rok - University a College v USA a ...

Kozmetické služby. Výhradný dovozca kozmetiky Chris Farrell Dovozca zdravého opaľovania HE-SHI Rekvalifikačné kurzy pre kozmetičky

Vzdelávanie v stavebníctve. Špecialista na celoživotné vzdelávanie a rekvalifikácia v odbore stavebníctva a architektúry. Organizuje: - odborné školenia - semináre - kurzy - rekvalifikácia - konferencia - výstavy aj prezentácie.

Poskytovanie poradenstva v oblasti manažmentu, koučovania a vzdelávania vedúcich pracovníkov. Implementácia systému kvality ISO 9000 a TQM.

Ponuka akreditovaných, kvalifikačných i záujmových masérskych kurzov certifikovaných na Ministerstve zdravotníctva.

Počítačová škola GOPAS je najväčším poskytovateľom školení v oblasti: - informačných technológií na českom i slovenskom trhu.

Novo otvorená predajňa a školiace centrum. Ponúkame všetok sortiment materiálov na nechtovú modeláž, nail art a manikúru.

Spoločnosť poskytuje komplexné služby v oblasti počítačového vzdelávania, konzultácií a podpory informačných a komunikačných technológií. Je držiteľom certifikácií Microsoft Gold Certified Partner pre Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovacie stredisko ECDL, Akreditácia MŠ MT na vykonávanie rekvalifikácií.

Kurzy, rekvalifikačné kurzy: - účtovníctvo - daňová evidencia - školenia pre firmy

Naša spoločnosť pracuje na trhu nechtovej kozmetiky a nechtovej modeláže, v oblasti beauty priemyslu od roku 2003.