Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Plavecká škola. Vaňové plávanie. Výuka plávania pre žiakov MŠ a ZŠ. Plavecké kurzy pre deti od 1 roka do 15 rokov, babyplavání. Plávanie tehotných. Cvičenie pre rodičov a deti - mačiatka Aqua aerobic, aqua spinning. Výučba aj v Uherskom Hradišti, Luhačoviciach.

Plavecká škola. Vaňové plávanie. Výuka plávania pre žiakov MŠ a ZŠ. Plavecké kurzy pre deti od 1 roka do 15 rokov, babyplavání. Plávanie tehotných. Cvičenie pre rodičov a deti - mačiatka Aqua aerobic, aqua spinning. Výučba aj v Uherskom Hradišti, v Uherskom Brode.

školenia IT poradenstvo vzdelávacie akcie

Občianske združenie. Škola TaeKwon-Do: - kórejské bojové umenie.

Vzdelávanie dospelých, organizovanie kurzov (kurzy): - manažérske - počítačové, IT - celoživotné vzdelávanie.

Činnosť: - súkromná rehabilitačná klinika Kurzy, semináre: - pre odborníkov a verejnosť tel.: 732 872 681

Neformálna, individuálna výučba: - tanec. Tanečná príprava na plesy. Príprava na novomanželský tanec Argentínske Tango Tanečné pre dospelých Tanečné pre skupiny na kľúč

E-shop s dizajnovými výrobkami od slovenských tvorcov. Doplnky a dekorácie z prírodných materiálov. Originálne darčeky na mieru. Vlastný dizajn plecháčikov, tričiek, leptanie skla a ďalšie produkty na zákazku. Workshopy pre deti i dospelých - kreatívne dielničky pre obce, školy, svadby. Maľovanie na keramiku, porcelán, textil a ďalšie.

Terapeutické programy pre psov. Riešenie problémov s neposlušnosťou psov.

Lyžiarsky areál Zadov: -sedačková lanovka -lyžiarske vleky na Zadove a Nových Hutích -detské lyžiarske vleky -pravidelne upravené zjazdové a bežecké trate v dĺžke 80 km. Lyžiarska škola: -kurzy lyžovania a snowboardu -pre deti i dospelých -škôlka - opatrovacia služba. Ubytovanie: Chata Churáňov, tel.: 388428219.