Záujmové kurzy pre deti, dospelých, postihnutých aj seniorov ponúkajú možnosť aktívneho trávenia voľného času. Zapíšte sa na kurzy hereckej improvizácie, kurzy varenia, tanca, vyšívania, aromaterapie, znakovej reči, cudzích jazykov či osobného rozvoja.

Služby: - podpora osobného rastu, rozvoja - konštelácia traumy

Meditačné centrum Lažánky. Tantra jóga.

Hudobná škola Radka Meluzína - výučba hudobného odboru na okresoch Brno - vidiek a Vyškov Hudobná agentúra : hudobná produkcia a ozvučenie menších a stredných akcií.

Požičovňa nielen svadobných dekorácií, návrhy svadobných konceptov, kurzy, floristika.

Divadlo Doska Kurzy - na prijímacie skúšky na umelecké školy JAMU, DAMU, konzervatória - programy pre deti - dramatický krúžok Organizovanie - festival amatérskych divadiel

Zákazková výroba - patchwork E-shop - látky - patchworkovej výroby - šičie stroje - nite - pomôcky pre patchwork Kurzy - patchwork - maľovanie na hodváb a kreatívne techniky

Inštruktorka plávania. Služby: -plávanie dojčiat od 3 týždňov, doma vo vani. -plávanie pre deti od 5 rokov a dospelých v domácom bazéne.

V Brne a okolí ponúkame cvičenie tantra jóga, pre začiatočníkov, pokročilých, jednotlivcov, tantra pre páry. Tantra semináre, tantra meditácie, tantra masáže. Tantra-osho, Tantra jóga, tantra-jóga pre mužov, tantra-jóga pre ženy, tantra-jóga pre milencov.