Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Školička Domček je súkromná materská škola a jasle pre deti predškolského veku 2 - 6 rokov v pokojnej časti Týnca nad Sázavou. Od apríla roku 2011 poskytujeme starostlivosť o deti s bohatým programom zameraným na individualitu a potreby detí. Pri práci s deťmi využívame tematicky zamerané programové bloky s mnohými aktivitami podľa ...

Montessori základná škola a materská škola. Základná škola: - České Budejovice, Husova tr. 685/17

Lesná materská škôlka Poďte von sa nachádza pri lese a priehrade v prírodnom parku Veľká Bystřice. Poskytuje celotýždennú prevádzku od 8-16 hodín. Deťom sa venujú skúsení pedagógovia, ktorí praktizujú rešpektujúci prístup založený na efektívnej komunikácii. Deti trávia väčšinu času vonku. Varíme deťom zdravú stravu.

Jasle - starostlivosť o deti predškolského veku - od 1 roku do 4 rokov.

Súkromná materská škola, česko x anglická s bohatým programom pre najmenších

Materská škola (škôlka). Školská jedáleň: - tel.: 571658976.

Materská škola PRE zrakovo postihnutých Stredná škola PRE zrakovo postihnutých Škola PRE zrakovo postihnutých Základná škola Internát PRE nevidiacich.

Výchova a vzdelávanie detí predškolského veku. Deti a tiež personál trávia v škole väčšinu dňa, snažíme sa pôsobiť ako jedna veľká rodina. Sme v priateľskom pomere, deti aj rodičia nás vidia spolupracovať, pomáhať si a zaujímať sa o druhých. Snažíme sa, čo najviac porozumieť rodinám detí a spolupracovať s rodičmi. Vedieme deti k poznaniu, že s ...