Materské školy zabezpečia stabilné zázemie pre tých najmenších. Pomôžu so socializáciou, rozvojom jemnej motoriky a pohybu, rozvojom záujmov a prípravou na základné vzdelávanie. Prihláste svoje dieťa do súkromnej, štátne či anglickej jazykovej škôlky.

Hlavným účelom organizácie je poskytovanie výchovy a vzdelávania. Predmet činnosti je vymedzený príslušným ustanovením zákona č. 561/2004 Zb. o predškolskom, základnom, strednom, vyššom odbornom a inom vzdelávaní ( školský zákon), v platnom znení a vykonávacími predpismi k nemu.

Základná škola. Materská škola. Školská jedáleň: - telefón: 581650155.

Zdravá súkromná anglická materská škola: - dennú intenzívnu výučbu angličtiny - individuálny prístup k dieťaťu - cvičenie jogy - montessori výučba - zdravá strava.

Dvojtriedna materská škola rodinného typu, s priateľskou atmosférou a vlastnou školskou kuchyňou.

Lesná materská škôlka Poďte von sa nachádza pri lese a priehrade v prírodnom parku Veľká Bystřice. Poskytuje celotýždennú prevádzku od 8-16 hodín. Deťom sa venujú skúsení pedagógovia, ktorí praktizujú rešpektujúci prístup založený na efektívnej komunikácii. Deti trávia väčšinu času vonku. Varíme deťom zdravú stravu.

Výchova a vzdelávanie detí predškolského veku. Deti a tiež personál trávia v škole väčšinu dňa, snažíme sa pôsobiť ako jedna veľká rodina. Sme v priateľskom pomere, deti aj rodičia nás vidia spolupracovať, pomáhať si a zaujímať sa o druhých. Snažíme sa, čo najviac porozumieť rodinám detí a spolupracovať s rodičmi. Vedieme deti k poznaniu, že s ...

Predškolské vzdelávanie pre deti vo vekovo zmiešanej skupine od 2 do 6 rokov so zabezpečením špecifickej, odbornej starostlivosti pre všetky vekové skupiny.

Naša škola sa nachádza na okraji mesta Zábřeh. Sme jedinou malotriednou školou v našom meste. Máme dve triedy s 1.-5. postupným ročníkom. Súčasťou ZŠ je jedno oddelenie školskej družiny a dve triedy materskej školy - MŠ Rudolfa Pavlov a odlúčené pracovisko MŠ Ráječek.