Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Jazyková škola. Jazykové audity. Audity štandardne vykonávame v anglickom, nemeckom a ruskom. Jazyková agentúra. Odborné kurzy manažérskych zručností. Výučba vo viac ako 14 svetových jazykoch, prekladateľské a tlmočnícke služby vo viac ako 46 jazykoch Korektúry a odborné korektúry textov.

-Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť

Skužby - rekreačné plavby na plachetnici v cudzine - kapitánske aj jachtárske skúšky či prechádzky.

Organizovanie vzdelávacích a rekvalifikačných kurzov a školení zameraných najmä na praktickú prípravu strážnych a detektívov: -špeciálna príprava pre strážnych a detektívnych koncipientov -špeciálna príprava pracovníkov bezpečnostnej agentúry.

Výučba, kurzy: -snowkiting -kiteboarding -landkiting

Služby: -jazyková škola so špecializáciou na Angličtinu.

Cyrilometodská cirkevná základná škola je školou úplnou, má prvý aj druhý stupeň a jej zriaďovateľom je Česká provincia Kongregácia sestier sv. Cyrila a Metoda. Naša škola zakladá výchovu a vzdelávanie na kresťanských hodnotách, je však školou otvorenou všetkým. Napriek tomu, že v súčasnej dobe školu navštevuje 530 žiakov, je stále školou ...

Mary Poppins s.r.o. je miniškôlka sídliaca v Brne - Kráľovom Poli. V škôlke prevádzkujeme: - jasle - škôlku - oddelenie pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami. Zaisťujeme tiež: - stráženie detí mimo pracovného času - stráženie detí doma, alebo v škôlke - krátkodobé stráženie - dlhodobé stráženie.

Spoločnosť Brno International Centre, s.r.o. ponúka jazykové kurzy ruštiny.

Vypracovanie dokumentácií spojených s bezpečnosťou práce, požiarnou ochranou, školenia prvej pomoci, bezpečnosti práce, obsluhy VZV, požiarnej ochrany a iné. Vyšetrovacia a konzultačná činnosť pri pracovných úrazoch. Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavenisku. Kancelária: - Nové sady 988/2, 602 00 Brno.

LLP Vision je sociálny podnik zameraný na vzdelávanie, prípravu odborných metodík, analýz a štúdií - vzdelávacie kurzy a školenia zamerané na pedagogických pracovníkov a učiteľov - školenia v sociálnych službách av zdravotníctve.

Služby - audit účtovných jednotiek - ekonomické a organizačné poradenstvo a konzultácie - daňové poradenstvo a oceňovanie majetku - finančné analýzy a podniková stratégia - riadenie zmeny, koučovanie a mentoring - školenia manažmentu, procesné riadenie.

Služby osobného rozvoja - osobný koučing - zdravý životný štýl a kontrola váhy - kariérny rozvoj - efektívne vzdelávanie - rétorika - umenie hovoriť - umenie hospodáriť s peniazmi - "krízové riadenie".

Spoločnosť Decius, s.r.o. poskytuje: - služby v oblasti BOZP a PO - outsourcing - kurzy a školenia - revízia tlakových zariadení - preukazy energetickej náročnosti

Spoločnosť DIRECT MEDIA s.r.o. poskytuje kompletný reklamný servis. -komplexné výstavárske služby na celom svete. -výroba a montáž atypických reklamných nosičov a vybavenia. - veľkoplošná tlač -teambuilding - akcie zamerané na prezentáciu nového produktu pre obchodných partnerov alebo so zameraním na športové aktivity. -reklamná ...

Potápačská škola PADI. Predaj, požičovňa: -potápačské potreby, obleky. Maloobchod, predaj: -plavky -športové oblečenie, textil SPEEDO.

Merebit s.r.o. sa zaoberá - meranie - automatizácia - robotický vývoj a výskum - navrhovanie a výroba špeciálnych laboratórnych strojov a zariadení v oblasti lekárskeho výskumu a biotechnológiách.

Spoločnosť Dynamiters Blasnko HK - Hokejový klub vykonáva nábor Mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej Dynamiters Blasnko HK.

ALSIM s.r.o. sa zameriava na vzdelávanie a služby v oblasti bezpečnosti zdravia, ochrany pri práci a požiarnej ochrany.

Kurzy: - počítačové - fotografické, fotografovanie - rekvalifikačné

Mgr. Vladislav Kovář zaisťuje súdne preklady a tlmočenie - nemčina a pre cudzincov výučbu nemeckého jazyka a češtiny.

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba strojov a zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Výskum a vývoj v ...

Segurico s.r.o. sa zameriava na BOZP, požiarnu ochranu, revízie a kontroly a na stavebné práce.

Konštrukcia, vývoj a verifikácia mechatronických systémov - vývoj softvéru aj hardvéru - výskumná činnosť - optický lokalizačný systém - robotika.