Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Činnosť: - výskum, vývoj v oblasti organickej chémie.

Nepustilova jazyková škola, výučba, kurzy: - anglický jazyk, angličtina - nemecký jazyk, nemčina - francúzsky jazyk, francúzština - čínsky jazyk, čínština.

činnosť: - výskum a vývoj nových riešení - ponúkame nové patenty a vynálezy, dizajny, priemyselné vzory a ďalšie novinky - vývoj na zákazku, výroba prototypov a marketingová riešenia k uplatneniu nových výrobkov na trhu.

AWA Relaxačné centrum Brno (Dom pri Kamennej panne): -soľné (soľná) jaskyne ADAM a EWA (18 lôžok) -soľná jaskyňa EWA pre deti s pieskoviskom a televíziou -soľná jaskyňa ADAM pre dospelých. -šungitová komnata -masáže, masérske kurzy -fotoepilácia -fotoomladenie -pedikúra -kozmetika -kozmetický laser -goji Ramissio -EEG ...

Výroba, predaj, e-shop: -dermokozmetické prípravky značky SynCare. -biokozmetika -diagnostické prístroje pre kozmetické salóny, lekárenstvá a zdravotníctvo. Služby: -kozmetické semináre a školenia -školiace kozmetické salóny a ambulancie.

Služby: - personálne poradenstvo - školenia, workshopy

Obchod, predaj-výrobky, produkty firmy Control Techniques Brno s.r.o.: výroba vždy podľa ISO 9001 HOT LINE po-ne: 0-24, tel.: 511 180 119 -regulované elektrické pohony a riadiace systémy: -priemyselnej automatizácie EMERSON -jednosmerné pohony -striedavé pohony -servopohony -frekvenčné meniče -servomotory -jednosmerné ...

CIMTO s.r.o. zaujíma popredné postavenie v oblasti testovania obalov a balenia na vnútornom i zahraničnom trhu. Na základe poverenia Ministerstva dopravy SR na certifikáciu prepravných obalov pre nebezpečné veci a príslušnej akreditácie vykonávame skúšky a certifikáciu prakticky všetkých prepravných obalov.

Služby: -súvisiace s prevádzkou teplovzdušných balónov a vzducholodí -reklamné a vyhliadkové lety balónom -škola pilotov teplovzdušných balónov -spoločenské a športové akcie -reprezentácia SR na medzinárodných akciách Maloobchod, predaj: -teplovzdušné balóny.

Tomáš Prokeš sa zameriava na výživové poradenstvo a realizuje kurzy zdravého životného štýlu a osobnostného rozvoja.

činnosť: -provádění výskumu procesov v oblasti geológie, inžinierskej geológie, hydrogeológie a geochemie.

Činnosť: - verejné obstarávanie - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - poskytovaním služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci - organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti - stavebný a technický dozor.

Predaj, e-shop - všetko na sushi - japonské potraviny a čaje. Catering - sushi catering u vás doma alebo vo firme. Kurzy sushi - kurzy pre začiatočníkov aj pre pokročilých - teambuilding. Prevádzkareň Bistro Pramenisko - adresa: Špitálka 37, 602 00 Brno.

Zaoberáme sa výučbou CNC programovanie na technických školách. Výučba CNC programovanie za pomoci CNC simulátorov prináša rad výhod pre žiakov, učiteľov i ich školy. Jednoducho pochopiteľné rozhranie CNC simulátorov MTS TopTurn a TopMill ponúka rad funkcií, ktoré urýchľujú učenie.

Tanečné štúdio - tanečné kurzy - výučba tanca.

Služby: - inštruktorské kurzy lyžovania, snowboardingu - freestyle snowboarding a freeskiing Požičovňa: - komplety lyžiarskeho a snowboardového vybavenia - lyže - snowboardy Kancelária, požičovňa: Horský Hotel Červenohorské sedlo

Inštitút zdravého života, kurzy: - inštruktor fitness - športová výživa - poradca pre výživu - inštruktor kondičnej chôdze Služby: - výživové poradenstvo.

Služby: - prípravné kurzy na prijímacie konanie na vysokú školu.

Služby - výchovné programy do základných aj materských škôl.

KOO-BOZPO, s.r.o. sa zameriava na bezpečnosť práce a požiarnu ochranu, školenia as tým súvisiace činnosti.

MAMICENTRUM s.r.o. sa zameriava na predaj kočíkov, dojčenského tovaru, drogérie a olejov a vykonáva kurzy cvičenia pre tehotné, masáže a vedenie pôrodu.

Jazyková škola. služby: -výuka cudzích jazykov, preklady textov, tlmočením a skype výučbou.

služby: - školenie - organizujeme školenia a semináre z ekonomickej oblasti a z oblasti rozvoja osobnosti - akreditované semináre pre úradníkov obcí a štátnej správy - vzdelávacie kurzy, školenia, semináre na tému daň z príjmu, DPH, mzdové účtovníctvo, právo a personalistika Semináre, školenia: - audit - účtovné a daňové ...

Masérska škola - kurzy v BRNE, THAJSKU, ČÍNE - masáže a aromaterapia v tehotenstve -CANDLE čokoládové a medové masáže - DORNOVA metóda - havajské masáže - champi - ajuvérdská masáž - jemné mobilizačné techniky - klasické relaxačné masáže pre laikov - lymfatické masáže pre regeneračné maséry - masáže lávovými kameňmi - bambusové ...

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pre riešenie sporov mimoprávnou cestou, právne služby, realizuje kurzy ADR a ponúka možnosť usporiadania supervízneho stretnutia pre mediátorov.