Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Základná škola a materská škola. Materská škola: tel.: 354525910, 731454402

Inštruktor potápania. Požičovňa výstroja.

Certifikovaný špecialista a koordinátor BOZP - kompletné služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci - školenie zamestnancov - vypracovanie dokumentácie BOZP - zastupovanie pred orgánmi štátneho dozoru.

Umelecká agentúra: - zbormajstrovská a vlastná koncertná činnosť - tanečné kurzy, školenia, prednášky a semináre

Stredná škola: -štátne všeobecné gymnázium ponúka štvorročné a osemročné štúdium -stredná odborná škola zaisťuje výučbu štvorročných odborov manegement textilu a odevníctva, technické lýceum a informatika v ekonomike.

Ústav jazykovej a odbornej prípravy UK. Jazykové kurzy a výučba cudzincov.

Organizovanie odborných kurzov a vzdelávacích akcií. Ponuka služieb v oblasti administratívy, psychologického poradenstva, diagnostiky, personálnych služieb. Vzdelávanie, preškoľovanie. Kurzy: - pre mladistvých - počítačové - jazykové - pre uchádzačov so ZPS - pre podnikateľskú sféru.

Historické múzeum. Národopisné a textilné múzeum. Knižnica. Organizovanie výstav, prednášok z histórie Ašska a textilného priemyslu. Evidencia drobných pamiatok, kamenných krížov, dokumentácia horizontálnych vodných diel.

Stredná Hotelová škola v Mariánskych Lázňach je členom Európskej Asociácie Hotelových škôl. Štúdium: - Hotelierstvo a turizmus - Kuchár - Čašník, servírka - Gastronómia. Prax v gastronomických strediskách doma aj v zahraničí.

Jazyková škola - denné pomaturitné štúdium uznané MŠMT ČR štatút študenta - kurzy jazykov pre verejnosť.

Škola určená pre žiakov so špeciálnymi vzdelávacími potrebami. Praktická škola Špeciálna škola

Jazykový tábor - kapacita 50 osôb - 10 - 17 rokov Výučba - anglický a nemecký jazyk - klasický táborový program pre 50 osôb - 10 - 17 rokov

3. základná škola je umiestnená na veľkom sídlisku v Chebe. Skladá sa z 5tich pavilónov. Pavilón 1. stupňa, pavilón 2. stupňa, vstup a vedenie, telocvične a jedáleň. Prevádzka školy bola zahájená postupne ako bola škola dostavovaná. V prvej časti školy bola prevádzka zahájená dňa 1. 9. 1994. Počas školského roku 1994/1995 boli postupne dané do ...