Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

kurzy: - dynamický tréning plynulé komunikácie pre osoby, ktoré trpia zajakavosti

Rodinné centrum Detský svet Cililing nájdete vo Frýdlantě nad Ostravicí na ulici Hlavné 1485 v OD Omma v 1. poschodí. Ponúkame priestor pre hru a zábavu pre deti a rodičov od 0 do 12 rokov. Zaoberáme sa usporadúvaním osláv a karnevalov, ďalej zabezpečujeme mimoškolské športové aktivity, vedieme napr. Tanečný krúžok, džudo, stolný tenis a iné. Klub ...

služby - cvičenie Zumba - tanečná fitness hodiny.

služby: - masáže - tehotenské kurzy - cvičenie

činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany - murárske práce

Kurzy, výučba: - angličtina, angličtiny

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Firemné poradenstvo - analýza firemných procesov - projektový manažment - interim management - školenia a kurzy

Služby: - kurzy pre podnikateľov - tipy na efektívny marketing.

Základná umelecká škola (ZUŠ). Odbor: - hudobné - tanečné - výtvarný - literárne dramatický. Ďalšie telefóny: - 558677308 sekretariát - 558677256 riaditeľ.

LYŽIARSKA ŠKOLA A POŽIČOVŇA LYŽÍ. Sme špecialisti a venujeme sa výučbe tohto krásneho športu. Pre deti pripravujeme moderné, intenzívne, ale zároveň veľmi zábavné výukové programy. - Predaj a servis lyží. - Nová predajňa, požičovňa a servis na Čeladné. Pre všetky informácie nás neváhajte kontaktovať. Ponúkame: - seriózny a individuálny ...

Materská škola (škôlka). Odlúčené pracovisko Materskej školy Frýdlant nad Ostravicí, Janáčkova 1444. Školská jedáleň: - tel. 595178815.

Materská škola (škôlka). Odlúčené pracovisko Materskej školy Frýdlant nad Ostravicí, Janáčkova 1444.

Materská škola (škôlka). Školská jedáleň, kuchyňa: – tel. 595178811. Odlúčené pracovisko: - Frýdlant nad Ostravicou - Lubno 29 - tel. 731335124 .

Základná škola. Školská jedáleň: - telefón: 558441731. Školská družina.

Základná škola: - 1. - 5. ročník. Školská jedáleň. Školská družina.

Oprava, servis, revízia: - žeriavy, zdvíhadlá Výroba viazacích prostriedkov. Školenie žeriavnikov, viazačov.

Služby: - poradenstvo v gastronómii - školenia - catering

Občianske združenie. Nízkoprahové centrum pre deti a mládež. Organizovanie voľnočasových aktivít, záujmových krúžkov, kurzov.