Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Tréning a konzultácie riadenia projektov.

Výučba angličtiny. Posilňovňa - Cvičenie pri Joli.

Základná škola. Odlúčené pracovisko Bílov 99: -MŠ, školská jedáleň.

Maliarske, lakovnícke a natieračské práce. Predaj dekoračných maliarskych valčekov . Školenia pre maliarov.

Služby - tandemové lety - rokov tandemom - tandem paragliding.

Farmaceutická spoločnosť. Vývoj, výroba, registrácia: - doplnky stravy - kozmetika - potravinárske a kozmetické substancie - veterinárne a humánne liečivá (prípravky) - pevné, polotekuté a tekuté liekové, kozmetické a potravinárske formy. Výskum: - úprava účinnej látky (substancie, extraktu, API, BPC) - formulácia liekovej formy - ...

Výchovný ústav pre mládež. Školské zariadenie na výchovu a vzdelávanie mladistvých chlapcov od 15 do 18 rokov. Stredná škola, učilište. Učenie odbory: -spracovanie dreva -maliarske a natieračské práce -zámočník -stavebná výroba.

Vzdelávacie a rozvojové programy pre jednotlivcov i pracovné tímy firiem a organizácií: - budovanie, rozvoj pracovných tímov - koučovanie (individuálne, tímové, skupinové) - diagnostika - vzdelávanie - Belbin e-interplace (tímové role).

Organizovanie - letné detské tábory Kurzy - aikido - sebaobrany

Predaj a distribúcia kinesio tejpov známych tiež ako kinezio tejp, bavlnený tejp popr. elastický tejp. Školenia a organizovanie kurzov kinesio tejpovania.

Jazykové vzdelávanie. Preklady bežné aj súdne (úradné). Manažérske vzdelávanie - semináre a workshopy. Poradenstvo z oblasti vnútorného auditu a riadenia kvality vo verejnej správe. Rekvalifikačné kurzy. Riadenie kvality vo verejnej správe. Strategické plánovanie, procesné riadenie.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

Amenit Zaoberáme sa predajom SW (vrátane licencovania Microsoft), dodávkou bezpečnostných a antivírusových riešení. Vývojom softvéru na zákazku, programovaním webových aplikácií, profesionálnou správou sietí (vrátane dodávky výpočtovej techniky). Službami - IT školenia, rozosielanie emailov, správa a tvorba www stránok. Antivírusové Centrum - ...

Semináre, kurzy a tréningy: - manažérske, komunikačné, prezentačné a lektorské zručnosti - zručnosti riešenia konfliktov - vedenie porád - tímové správanie a tímová spolupráca - vedenie účtovníctva SVJ.

Základná škola a Materská škola, Nový Jičín, Dlhá 54, príspevková organizácia je vzdelávacie zariadenia rodinného typu, špecializujúca sa na vzdelanie žiakom s ľahkým a stredným mentálnym postihnutím s kombinovanými chybami i autizmom. Deti v našej škole netrpí žiadnymi stresy, ktorými by pre svoje postihnutie mohli byť vystavené v bežných ...