Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Etikoterapia. Kávomantia. Výklad z kariet. Organizuje: - anjelské semináre - kurzy reiki všetkých úrovní - semináre numerológia - Etikoterapia - dignostika fyzického tela prístrojom.

Udeľujeme licenciu a Certifikát na používanie značky Český výrobok na výrobkoch. Podporujeme slovenské výrobky. Pomáhame v orientácii zákazníkom, ktorí dávajú prednosť českým výrobkom. Kontrolujeme v mieste výroby dodržiavanie podmienok pre udelenie ochrannej známky Český výrobok. Propagujeme české výrobky v TV, na internete, novinách, ...

Distribúcia - autochémia - autokozmetika - motokozmetika Profesionálna príprava vozidiel určených na následný predaj Čistenie vozidiel - ručné čistenie interiérov - rozleštenie vád autolakov Školenia - záujemcovia, ktorí majú záujem vytvárať strediská čistenia vozidiel - záujemcovia o prevzatie systematického postupu PORZELACK.

Spoločnosť Studio CTC s.r.o. sa zameriava na tréningové programy manažérskych zručností: - tréningové programy manažérskych zručností pre všetky riadiace úrovne a špeciálne profesie (obchodník, sekretárka/asistentka, projektový mansžer a pod.) - Assessment a Development Centre - hodnotenie spolupravočníkov podporou metódy 360°Feedback - ...

Orientálne tanca Vystúpenie a výučba brušného tanca (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Poľština Preklady a tlmočenie z/do poľského jazyka. Výučba poľštiny (Olomouc, Prostejov, Brno, Ostrava, Praha...)

Obory: - použitá maľba so zameraním na dizajn interiéru - multimediálna tvorba - modelárstvo a návrhárstvo odevov - obuvníctvo.