Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Jazyková škola, výučba, kurzy: - angličtina - nemčina - taliančina - španielčina - francúzština - ruština - angličtina pre deti - Čeština pre cudzincov.

Jazyková škola, kurzy: - anglický jazyk - nemecký jazyk - angličtina, nemčina pre deti - francúzsky jazyk - ruský jazyk - španielsky jazyk - taliansky jazyk.

Kurzy, výučba: - anglický jazyk. Prekladateľské, tlmočnícke služby: - angličtina.

Jazyková škola, služby: - jazykové kurzy - preklady, tlmočenie

Poskytujeme služby v oblasti: -míry a váhy -poradenstvo v metrológii -metrologické expertízy.

Odborná škola - elektrotechnické a strojno-montážne práce - strojárenské práce - záhradnícke práce - stravovacie a ubytovacie služby - potravinárska výroba - opatrovateľské služby - predavačské práce - knihárske práce

Služby: - certifikačné kurzy NLP, EFT - kurzy práce na sebe - terapia

Súkromná materská škôlka v Plzni Koterovo je výnimočná svojim ojedinelým prístupom k deťom ako k samostatným a svojbytným osobnostiam.

Materská škola Plzeň, Malý svet je určená deťom vo veku od troch do siedmich rokov. Predškolákom pomáhame vytvárať ich vlastný svet - malý, čo sa týka vzrastu klientov a veľkosti detského kolektívu, ale veľký, čo sa týka zámerov, plánov, ambícií. Cieľom našej súkromnej materskej školy je priblížiť deťom svet tak, aby im bol zrozumiteľný a našli v ...

Spoločnosť Hillary consulting s.r.o. sa zaoberá organizovaním vzdelávacích, kultúrnych a spoločenských podujatí. Organizujeme odborné semináre, konferencie a firemné porady. Pripravujeme aj spoločenské a športové podujatia, oslavy, rauty, výletné a relaxačné stretnutia. Vašu akciu naplánujeme kompletne na kľúč, vyberieme vhodné priestory, ...

Služby: - vytvárame a implementujeme zmenové programy, formou školenia, riadenia a rozvoja všetkých manažérov - personálne Outsourcing - koučing - školenia a tréning pre stredný a líniový manažment

Saleziánske stredisko mládeže - dom detí a mládeže Plzeň ponúka množstvo programov a voľnočasových aktivít pre deti, mládež, rodičov s deťmi i jednotlivcov. Otvorený klub Balón: - voľnočasové aktivity pre deti od 8 do 15 rokov - tvorivé dielne - organizované športové aktivity - hudobný a dramatický workshop - prímestské ...

Revízia a prevádzka tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnosť a organizácia školení v odbore stlačeného vzduchu, úprava a meranie kvality stlačeného vzduchu, piestové a skrutkové kompresory, bezolejové kompresory, filtrácia, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíka.

Výskum a vývoj algoritmov a diagnostických nástrojov - služby v oblasti automatizácie, robotiky, merania a regulácie - návrh a realizácia riadiacich systémov - vývoj experimentálnych standov a špeciálnych robotov - vývoj softvéru pre riadenie a priemyselnú komunikáciu - tvorba virtuálnych laboratórií - vývoj softvéru pre automatické ladenie ...

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblasťou bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenie zamestnancov - tvorba dokumentácie - kontrola budov - príprava preventívnych požiarnych hliadok - kontrola hasiacich prístrojov.

Škola hry na gitaru a zobcovú flautu - výučba hry.

Služby v oblasti osobného manažmentu - vedenie a stanovenie priorít a zadávanie úloh - delegovanie - prevencia a zvládanie stresu - efektívna plánovanie, zníženie časového zaťaženia. Sprostredkovanie nájmu, prenájmu - prenájom Vášho bytu.

Jazykové kurzy - jazykové kurzy angličtiny, francúzštiny, nemčiny, taliančiny, španielčiny a ruštiny - kurzy výučby jazyka pre firmy, deti i dopelých - individuálne aj skupinové kurzy.

Sociálne podnikanie a vzdelávacie aktivity.

Vykonávame inšpekcie, revízie, revízne skúšky a odborné prehliadky všetkých druhov zdvíhacích zariadení. Ďalej vykonávame podrobné a preventívne prehliadky oceľových konštrukcií a žeriavových dráh. Školíme pracovníkov v žeriavovej doprave, tvoríme systémy bezpečnej práce, kontrolujeme a evidujeme viazacie prostriedky.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť: - preklady z/do angličtiny - preklady z/do francúzštiny. Jazykové kurzy: - výučba angličtiny - výučba francúzštiny.

Prekladateľské a tlmočnícke služby: - preklady z/do nemčiny - preklady z/do francúzštiny - súdne preklady - tlmočenie - francúzsky a nemecký jazyk. Výučba jazykov: - nemčina, francúzština, angličtina.