Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Naším cieľom je, aby akýkoľvek záujemcov si v tréningoch našiel to svoje. U detí je to predovšetkým pohyb, dospievajúcim a dospelým porovnávanie s ostatnými taekwondisty na súťažnej úrovni a všetkým ostatným kondície, udržiavanie pohyblivosti a získavanie schopností sa účinne brániť.

Sme asociácie so zameraním na taoistické chrámovú školu, ktorá pokračuje v línii legendárneho zakladateľa Tai Ji Quan - Zhang San Fenga vo wudangských horách.

V našej organizácii Okinawa gódžú rjú Budžucukan sa venujeme pôvodnému nezmenenému okinawskému karate.

Pokračujeme v tradícii školy bojových umení Dento-Ryu-Budokan. Vyučujeme Aikido v tradičnej forme. Naši inštruktori majú za sebou niekoľkoročné štúdium aj predchádzajúcej praxi vo výučbe tohto štýlu pre deti i dospelých.

Špecializáciou našich kurzov AEGIS sú, či už strelecko-taktickej alebo sebaobrana a boj s chladnými zbraňami.

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Služby, organizovanie: - kurzy plávania novorodencov, dojčiat, batoliat, predškolákov - pobyty pre rodiny s deťmi - akcie pre deti (karneval, drakiáda, divadlo, a i.).

Firma Jaroslav Skoupý sa zaoberá školením vodičov na vysokozdvižné vozíky. Ponúkame základné aj opakované kurzy na získanie oprávnenia na riadenie VZV a manipulačných vozíkov. Poskytujeme komplexné služby v oblasti organizovania kurzov pre vodičov. Školenie sa skladá z teoretickej a praktickej časti, po úspešnom absolvovaní vydávame uchádzačom ...

Základná škola a materská škola Praha 5 - Košíře, Weberova 1/1090 poskytuje predškolské a základné vzdelanie s rozšírenou výučbou telesnej výchovy všetkým deťom.

Služby: - vývoj a predaj softvérových riešení - správa sietí - požiarna ochrana, BOZP

Činnosť: - outsourcing IT služieb - projektovanie a správa počítačových sietí a staníc - administrácia serverov, firewallov, Cisco routerov - virtualizácia a cloudové služby - školenia....atd.

Sme konzultačná spoločnosť zameraná na procesné zlepšovanie metodikou Lean Six Sigma, firemné inovácie a riadenie zmien. Našim klientom doručujeme jednotlivé projekty, školenia aj kombinované programy v servisných aj výrobných organizáciách. Náš prínos chápeme v doručení konkrétnych výsledkov a prenesení našich znalostí na stranu klienta, tak aby ...

Súkromné vzdelávacie zariadenia trojstupňové - materská škola - základná škola - gymnázium.

Účtovníctvo a mzdy pre malé aj veľké firmy. Kompletné spracovanie miezd a personalistiky, rekvalifikačné kurzy a spracovanie účtovníctva. Špecializácia: - spracovanie miezd - vedenie daňovej evidencie - vedenie podvojného účtovníctva - daňové poradenstvo - externé spracovanie miezd - rekvalifikačné kurzy - spracovanie ...

Individuálna výučba: - anglický jazyk, angličtina.

Služby: -výskum v oblasti výživy poľnohospodárskych plodín. Maloobchod: -hnojivá.

Asociácia na využitie tepelných čerpadiel, z.s. združuje spoločnosti zaoberajúce sa technológiou tepelných čerpadiel. Sme jediná profesná ogranizácia v tomto odbore v SR. Naša činnosť je zameraná na podporu rozvoja tepelných čerpadiel a zvyšovanie kvalifikácie inštalačných firiem. Poskytujeme odborné školenia a organizujeme kurzy v oblasti ...

Jazykové kurzy - výučba jazykov: angličtina, nemčina, vietnamčina, čínština, slovenčina. Pobočka Praha Centrum - adresa: Poľská 10, 120 00 Praha 2. Pobočka Brno - adresa: Chrenová 19, 602 00 Brno.

Služby - certifikačné kurzy, workshopy, konzultácie a semináre pre firmy.

Výskum, vývoj: - liečivá - farmakologický výskum.

Výskumná organizácia: - klinické hodnotenie liekov (neurológia, endokrinológia, dermatológia...)

Služby: - e-learningová a vzdelávacia spoločnosť zaoberajúca sa rozvojom nových metód a efektívnym využívaním technológií vo vzdelávaní.

Služby - školenia a vzdelávanie pre firmy na mieru - rekvalifikačné kurzy Facility manažér a manažment.