Vzdelávanie sa v SR realizuje na základných, stredných, vyšších odborných a vysokých školách, štátnych, verejných a súkromných. Vedecká činnosť je vykonávaná na špecializovaných pracoviskách, často na akademickej pôde v rámci vysokoškolského vzdelávania.

Volvo Group Slovakia poskytuje komplexné dopravné riešenie. Naša činnosť: - predaj nových aj použitých nákladných vozidiel - autorizovaný servis nákladných vozidiel a návesovej techniky Volvo - predaj originálnych náhradných dielov Volvo - preventívna údržba vozidiel Volvo - meranie emisií, diagnostika, overovanie tachografov - ...

Bezpečnosť a hygiena práce: -spracovanie dokumentácie. Požiarna ochrana: -spracovanie dokumentácie.

Služby: -plavecká škola -materská škola -lekcia aquaerobicu -lekcia pre tehotné -laktačnú poradňu -rekvalifikačné kurzy -fínska sauna -infrasauna

Súkromné jazykové a vzdelávacie centrum. Poskytujeme jazykové kurzy, doučovanie školských predmetov základných, stredných aj vysokých škôl.

Veget centrum Zdice. - organizovanie záujmových kurzov.

Činnosť: - kompletný servis v oblasti požiarnej ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (BOZP) - spracovanie dokumentácie PO a BOZP - revízia požiarneho zariadenia. Predaj: - hasiace prístroje.

Krajčírstvo, výroba: - dámske a pánske odevy Služby: - cvičenie keltskej jogy - semináre - liečenie farbami

Súkromná Základná škola s výrazne rozšírenou výučbou anglického jazyka. Profesionálna výučba plávania pre žiakov, vo vlastnom bazéne.

Služby: -zhromažďovanie štatistických údajov -investičné a ekonomické poradenstvo

Služby: -oblasť BOZP a PO -realitná činnosť

Organizujeme detské workshopy pre deti z MŠ a ZŠ s tematickým zameraním.

Zváračská škola: -zaškoľovacie kurzy -základné kurzy -úradné kurzy podľa ČSN* 050710 -úradné kuzry podľa ČSN* EN** 287-1 (európska norma) -pre všetky druhy zvárania.

Technicko-organizačná činnosť v oblasti požiarnej ochrany Poskytovanie služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

Preklady a tlmočenie - nemčinasúdny preklad - právo - ekonomika Výučba - nemčina

Činnosť: - služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany

Predaj: - bavlnené tašky - sklenené šperky - bižutéria Výtvarné kurzy.

Služby: - individuálne tréningy tenisu Sporcentrum Eden Karla Čapka 1482