Výskumná činnosť vo vedeckých centrách je v posledných rokoch zameraná na biochémiu, nanotechnológie, molekulárnu biológiu, výskum v oblasti liečby nádorov a biomedicínske aplikácie. Výskum na univerzitnej pôde, v rámci dotácií či odborných prác.

Dcérska spoločnosť Výskumného a skúšobného leteckého ústavu, a.s. Vyrábame kompozitné konštrukcie a modely na meranie v aerodynamických tuneloch.

Vývoj, aplikácia - kompozitné konštrukcie.

Vývoj, konštrukcia a výroba: - jednoúčelové stroje a zariadenia - špeciálne výrobné linky - roboty a manipulátorov - dopravníky - učebné pomôcky - prípravky a výrobky z kremenného skla.

Likvidácia odpadov, recyklácia stavebnej sutiny, predaj drviny a pieskov. Biotechnológie pre životné prostredie. Zemné práce, preprava odpadov, odbahňovanie rybníkov. Inžiniering v životnom prostredí, vývoj a výskum, výkup odpadov, preprava ADR, geológia, mikrobiologické analýzy.

Činnosť: -prevádzkovanie technického zariadenia budov (TZB). -realizácia merania a regulácie (MaR). Vývoj: -softvér na monitorovanie a riadenie budov. Výskum v oblasti pokročilého riadenia budov.

Služby: - výskumom, vývojom - analytické služby - DNA diagnostika

Vývoj a výroba zariadení na úpravu pitnej a technologickej vody z akéhokoľvek kontaminovaného zdroja.

Vývoj, výroba: -plastikárske technológie . Predaj, montáže: -plastové okná a dvere.

Výskumná agentúra: - výskum, zmapovanie trhu B2B - marketingové poradenstvo v B2B - výskum slovenského a stredoeurópskeho trhu.

Publikačná činnosť Odborné a popularizačné texty publikácie, príručky, články do časopisov i novín s vlastivednou a stavebno-historickou tematikou Stavebno historické prieskumy Dendrochronologické datovania a ďalšie súvisiace prieskumy Záchranné prieskumy všetkých historických objektov

Výskum, vývoj: -tvárnenie -tepelné spracovanie -metalurgia -vývojová konštrukcia -počítačové modelovanie -fyzikálne modelovanie -vývoj softvér -mechanické skúšky -termofyzikálne meranie Laboratórium.

Výskumný ústav pivovarstva a sladárstva. - degustácia a skúšky - produkty na výrobu piva - školenia - knižnica a vydavateľstvo publikácie Kvasný priemysel.

Činnosť firmy: -výroba hnojív (kompostov) -výroba substrátov -výroba zeminových substrátov -výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied -prípravné práce pre stavby rekultivácií a ozelenenia -nakladanie s vybranými odpadmi. Služby: -konzultačná a posudková činnosť -poradenstvo pri verejnom obstarávaní -finančné ...

Tvorba rodokmeňov, vyhľadávanie informácií Výroba rodových kníh Kontrola a hľadanie informácií o nehnuteľnosti

-Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu

Vývoj, výskum - diagnostické metódy pre humánnu a veterinárnu medicínu Laboratórium

Administratívna činnosť Vývoj technických vylepšení a grafické návrhy

Výskum, vývoj, výroba: -systémy pre riadenie leteckej dopravy -podporné systémy pre letiská a pozemné zložky

- Odber vzoriek vôd v otvorených profiloch - Meranie prietoku odpadových vôd - Prevádzkové analyzátory na meranie TOC v ultra čistých, pitných a odpadových vodách - Prevádzkové analyzátory pre on-line meranie ropných látok vo vode - Prevádzkové prístroje na meranie zákalu, koncentrácia nerozpustených látok, kalu - Prevádzkové ...

Vývoj, výroba, servis: - eletrotechnických a rádiových zariadení - vaňových systémov.

vývoj, realizácia a prezentácia motoristických projektov. Podpora vývoja ekologických pohonov a ich presadzovanie do motoršportu.

-Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied alebo spoločenských vied

Výskum, vývoj, výroba: - ultrazvuková - lekárska - príbuzné zariadenia. Ultrazvukové zariadenie: - laboratórne - priemyselné - čistiace vane - modulové systémy - poloautomatické zariadenie - automatické linky - generátory a žiariče - koše a prídavné zariadenia Príslušenstvo: - sušičky - separátory oleja Ostrekové ...

Panelový výskum - audit farmaceutického trhu.

Výskum, vývoj, výroba, dodávky, montáže, servis záručných i pozáručných meracích prístrojov pre stavebníctvo: Elektronické systémy merania zhutnenia: Kompaktometre: -systém ECM-Vibro a nový ECM-Plus- meranie zhutnenia počas zhutňovania, vyhodnotenie dosiahnutia požadovaného alebo limitného stupňa zhutnenia, únosnosti možnosť ...