Výskumná činnosť vo vedeckých centrách je v posledných rokoch zameraná na biochémiu, nanotechnológie, molekulárnu biológiu, výskum v oblasti liečby nádorov a biomedicínske aplikácie. Výskum na univerzitnej pôde, v rámci dotácií či odborných prác.

Marketingové exaktné výskumy - psychodiagnostika - tréning mozgu - rozbor propagácie, merania emócií a kognitívnych reakcií.

Sme výskumníci, sociológovia a strategickí planéri, s nadšením využívajúcou príležitosti, ktoré pre skutočne užitočný výskum trhu a efektívne generovanie nápadov predstavuje Internet.

AVETON s.r.o. ponúka komplexné služby v oblasti akustiky a výskumu a vývoja akustických materiálov. Spoločnosť sídli na Prahe 9, ale činnosť prevádzkuje po celej Českej republike. Poskytuje kompletné služby - konzultácie, spracovanie počiatočnej štúdie a projektovej dokumentácie, ďalej potom akustické merania a samotná realizáciu. V našich ...

Výskum, predaj, informačná a osvetová činnosť: -prírodné vody

Vývoj a výroba liekov na báze kmeňových buniek v režime certifikovanej Správnej výrobnej praxe.

Stavebno – historické prieskumy všetkých typov historických stavieb a ich častí.

Vedecké pracovisko zamerané na výskum týkajúci sa ako prirodzených hornín a horninového prostredia zemskej kôry, tak aj umelo vytvorených geomateriálov. Výskum je zameraný na: - hodnotenie účinkov prirodzených aj ľudskou činnosťou vyvolaných geodynamických procesov - výskum stability svahov - recentné tektonické a seimostektonické pohyby ...

Návrhy prístrojov a zariadení z oblasti presnej mechaniky a optiky pre technické firmy.

Vývoj produktov pre údržbu a opravárenstvo. Poradenstvo v úsporách energií. Správa nehnuteľností. Organizovanie teambuldingov.

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánok - inžinierska činnosť pre oblasť strojárstva, konštrukčná činnosť - odbor pevnosti konštrukcií, analýza konštrukcií MKP, FEM, konštrukčná činnosť. Počítačová analýza kovových konštrukcií pomocou metódy konečných prvkov - MKP, FEM. Certifikované pracovisko podľa ISO. Firma v súčasnej dobe vykonáva ...

Činnosť: - výroba špeciálne konštruovaných plynových spotrebičov - optimalizácia spaľovania vykurovacích plynov - technická príprava a zabezpečenie emisného merania - rekonštrukcia, opravy plynových spotrebičov

Činnosť ústavu: - využitie plynných a pevných palív - výrobu a úpravu plynu - analýzu palív a technologicky využiteľných odpadov - protikoróznu ochranu úložných zariadení.

Ústav chemických procesov (ÚCHP). Výskumu v oblasti chémie, biochémie, katalýzy a životného prostredia.

Ústav hematológie a krvnej transfúzie v Prahe predstavuje unikátne spojenie výskumu (šiestich výskumných oddelení) s klinikou (štyri oddelenia) as vysoko nadštandardnou špecializovanou transfuziologickou časťou (4 oddelenia).