Lekárne zabezpečujú predaj voľne predajných liekov, kozmetiky, zdravotníckeho materiálu, doplnkov stravy, vitamínov a minerálov, zdravej výživy, čajov a ďalších liečiv, doplnkov a pomôcok. Nakupovať môžete v kamenných alebo internetových lekárňach.

služby: - lekáreň pobočky: Kamenický Šenov oslobodenie 464 tel .: 487 764 957 Zákupy, Mimoňská 224 tel .: 487 857 038

Spoločnosť MEDIPHARMA CZ s.r.o. prevádzkuje internetový obchod, e-shop, so zdravotníckym materiálom a potrebami, rehabilitačnými a ortopedickými pomôckami a lekárskymi nástrojmi.

Lekáreň U Hygie - predaj liečiv - otváracia doba: pondelok 7:00 - 18:00, utorok až piatok 7:00 - 17:00 hodín.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky - liečivá.

E-shop, lekáreň - lieky - potravinové doplnky - čaje - zdravotnícke pomôcky. Osobný odber - adresa: Lekáreň Svitava, Kollárova 659/1a, Blansko.

Firma Cars & Care s.r.o. je organizátorom športovej súťaže Universal Sport Challenge určenej pre širokú verejnosť, mužov, ženy, deti, celé rodiny i hendikepované osoby, všetkých vekových kategórií. Súťaží sa v rade športových disciplín na športoviskách v Prahe a okolí. Akcia bude prebiehať od decembra 2018 do júna 2019. Súťažné disciplíny, ...

Hľadáte lekáreň v Moste? V tom prípade sme vám plne k dispozícii. Ponúkame veľký výber liekov aj liečiv na voľný predaj aj na lekársky predpis. V našej ponuke nájdete aj homeopatiká, čaje a kozmetické prípravky. Prijímame všetky bežné platobné karty, poukážky FLEXI PASS, VITAL PASS a UNIŠEK. A nezabudnite si tiež zaobstarať vernostnú klientsku ...

Lekáreň, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - výdaj liekov na predpis - voľnopredajné liečivá - vitamíny - doplnky stravy - kozmetika - zdravotnícke potreby - autolekárničky, náplne do autolekárničiek - homeopatiká - bylinné čaje - veterinárne lieky.

Ašská lekáreň U Röntgena. Vydávame lieky na predpis. Voľnopredajné lieky, potravinové doplnky, kozmetiku a športovú výživu.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické výrobky - zdravotné potreby - homeopatia.

- Lekáreň - Výdaj liekov na lekárske predpisy - Výdaj prostriedkov zdravotníckej techniky na poukazy - Voľný predaj - Odborné poradenstvo stránky: http://lekarnadobromysl.cz