Lekárske zariadenia, ako sú lekárne, ambulancie a klinické pracoviská je potrebné vybaviť funkčným zariadením. Nesmie tu chýbať zdravotnícky nábytok, mikroskopy, laboratórna technika, výdajňa liečiv, vyšetrovacie kreslá, prístroje a ďalšie zariadenie.

Maloobchod, predaj: -diagnostická a sterilizačná technika.

Distribúcia, dodávka: - zdravotnícky spotrebný materiál firmy COOK MEDICAL

Dovoz, distribúcia: -zdravotnícke pomôcky pre odbory plastickej a estetickej chirurgie a korektívna dermatológia. Výroba: -kompresné pooperačné a lymfo bielizeň.

Spracovanie stratégií pre zdravotnícke zariadenia. Školenie zdravotníckych pracovníkov aj manažmentu. Predaj zdravotníckej prístrojovej techniky.

Výroba - prístroje na anestéziológiu, resuscitáciu a intenzívnu starostlivosť.

Vývoj, výroba, inštalácia, predaj, servis, repase, renovácia: -zdravotnícka technika pre humánnu i veterinárnu medicínu -technika pre cestné a dopravné inžinierstvo. Zdravotnícka technika MEDIPO: -infúzne pumpy volumetrické (objemové) -detský vaginoskop MT 1000 -rektoskop MT 1100 -amnioskop MT 1200 -zdroj studeného svetla MT ...

Maloobchod, predaj: -laboratórne, lekárske potreby -imunodiagnostické súpravy ELISA a RIA a imunodiagnostické prístroje.

Zahraničné zastúpenie firmy GORE: -zdravotnícky materiál -endoprotézy -cievne protézy -implantáty pre cievnu chirurgiu, kardiochirurgiu, všeobecnú, neuro, plastickú chirurgiu -sičí materiál -intervenčné technológie.

SPOJENIE MEDZI KVALITOU A ZDRAVÍM Firma je držiteľom certifikácie systém kvality podľa ISO 9001:2001 a enviromentálneho auditu ISO 14001:2005 a ISO 13485:2003 pre zdravotnícku techniku (zdravotná, zdravotnícka). Servis, obchod, predaj, dovoz, montáž, poradenstvo: -röntgenová technika, zdroje žiarenia: -vyvolávacie automaty -zosilňovače ...

Predaj spotrebičov a produktov pre domácnosť. Ponúkame parné čističe, žehliace systémy, fľaše BLUB a potreby pre pulznú magnetoterapiu.

Poradenstvo, technického riešenia, dodávky na kľúč, oprava, servis: -prenos a rozvod elektrickej energie -výrobky, systémy, zariadenia na prenos a rozvod energie NN, VN, VVN -rozvodne vrátane riadenia a ochrany -elektrické rozvodné zariadenia -elektromery -výkonové a distribučné transformátory -silnoprúdové káble, vedenie -spínacie, ...

Výhradné zastúpenie firmy SWISSRAY. Predaj, inštalácia a servis: -röntgenová technika, RTG-technika. Predaj, oprava, servis, poradenská činnosť: -mamografická technika firmy LORAD.

Spoločnosť je držiteľom certifikátov ISO 9001:2000 a ISO 13485:2003 pre zdravotnícke potreby. Vývoj, výroba, predaj: -mikrobiologická diagnostika -humánna a veterinárna diagnostika -bakteriologická diagnostika -súpravy pre diagnostiku infekčných ochorení -humánne imunodiagnostické súpravy -imunodiagnostické súpravy pre potravinovej ...

Servis, oprava: -medicinálna technika, lekárske prístroje a nástroje, zdravotnícke potreby. Obchodná činnosť. Výroba, inštalácia, montáž, oprava, servis: -elektronické zariadenia.

Vývoj, výroba, predaj, distribúcia, oprava, servis: -medicínska technika -lekárske prístroje, nástroje, zdravotnícke potreby, technika -sterilizátory autokláv(priemyselné, laboratórne, pre nemocnice) -vyvíjače pary -čistiace a dezinfekčné prístroje -zariadenia na dezinfekciu odpadov -dekontaminačné zariadenie -laboratórna ...

Dovoz, import, predaj: -zdravotnícka technika.

Dodávka - diagnostické prístroje na rozbory krvi a diagnostiku nádorových ochorení.

E-shop, predaj, dodávka: - zdravotná technika prístroja na resustitáciu, infúzna technika, odsávacie systémy - spotrebný zdravotný materiál.

Opravy - lekárske prístroje - zdravotnícka technika Výroba - lekárske prístroje - zdravotnícka technika.