Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Lekáreň U Elišky. Poskytujeme lekársku starostlivosť na najvyššej možnej úrovni, ku každému zákazníkovi pristupujeme individuálne a ústretovo. U nás je samozrejmosťou odborné poradenstvo, ktoré poskytujeme ako súčasť komplexnej lekárskej starostlivosti. Okrem liekov, doplnkov stravy, čajov, detskej výživy a kozmetiky ponúkame aj zdravotnú obuv ...

Sme nová moderná lekáreň nachádzajúca sa v kompletne zrekonštruovaných priestoroch v tesnej blízkosti polikliniky Dom zdravia Marty Hartlovej. Predaj: - široký sortiment liekov na predpis, vitamínov, doplnkov stravy, prírodných liečiv, homeopatík, kozmetiky a potrieb pre deti. V roku 2013 sme sa stali partnerom siete lekární BENU zahŕňajúcim ...

Lekáreň Predaj: - lekáreň, lieky - potravinové doplnky - prírodné produkty - zdravotnícke potreby - kozmetika - prípravky na starostlivosť o zuby - inkontinentné pomôcky - vitamíny - obväzový materiál.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - homeopatiká - liečebné pomôcky - vitamíny - zdravotná kozmetika - zdravotná obuv - detská výživa.

Lekáreň. Predaj, e-shop: - lieky - doplnky stravy

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - farmaceutické prípravky - vitamíny - homeopatiká - zdravotná kozmetika - zdravotná obuv - detská výživa.

Lekáreň. Lieky na predpis, voľnopredajné lieky, vitamíny a minerály, doplnky stravy, čaju, liečebnú kozmetiku, zdravotnícku obuv a ďalší sortiment.

Lekáreň Korunka ponúka široký sortiment tovaru za trvalo prívetivé ceny. Máme bohatý vernostný systém s mnohými benefity. Prevádzkujeme profesionálne dermatologické centrum. Ponúkame odborné poradenstvo a vždy prívetivý prístup.

Lekáreň. Predaj, príprava, výdaj liekov.

Lekáreň. Predaj, výdaj, príprava: -lieky, liečivá.

Hľadáte lekáreň v Brne? Lekáreň U Zlatej husi sídli na ul. Božetěchova. Ponúkame Vám priaznivé ceny celého sortimentu voľnopredajných liekov a doplnkov. Predávame lieky, farmaceutické prípravky, zdravotný materiál, potravinové doplnky. U nás sa zorientujete jednoducho vďaka zaradeniu sortimentu do tematických regálov. Vďaka osobnému prístupu k ...

Dovážame sortiment pre novorodencov i deti vo veku do troch rokov. Predaj kvalitný dojčenský a detský tovar.