Nemocnice a kliniky poskytujú zdravotnícku pomoc ľuďom. Diferencujú sa na jednotlivé oddelenia, ako je ortopédia, chirurgia, urológia, alergiológie, kožné a ďalšie. Navštíviť môžete súkromné alebo štátne kliniky a polikliniky, nemocnice krajské či okresné.

Klinika Derma, s.r.o. je súčasťou siete popredných dermatologických ambulancií zameraných na estetickú a korektívnu dermatológiu Medical Clinic. Ordinácie estetickej medicíny, dermatológie a plastickej chirurgie sú vybavené sofistikovanou lekársku technikou. Stratégia kliniky je u našich estetických zákrokov zameraná na úplne prirodzene ...

Súkromná klinika. Súkromná nemocnica: - interná ambulancia - chirurgia ruky - ortopédia - chirurgická a rekonštrukčná chirurgia, konzultácie s plastickým chirurgom - odstránenie kožných lézií - sledovanie kožných nádorov a ich chirurgická liečba - poradňa pre ženy po odstránení prsníka - estetická chirurgia, face-lift - vypnutie tváre - ...

Urológia, neštátne zariadenia: - komplexná ambulantná diagnostická a liečebno-preventívna starostlivosť v oblasti urológie.

ReproGenesis a.s. je zdravotnícke zariadenie, asistovaná reprodukcia: -neplodnosť -vyšetrenie ženy -vyšetrenie muža -liečebné postupy -darcovský program.

MEDIK HAUS s.r.o. sa zameriava na estetickú medicínu, dermatológiu a znižovanie váhy.

Centrum žilovej chirurgie. Špecializované pracovisko pre diagnostiku a liečbu kŕčových žíl. Žilový laser, rádiofrekvencia, žilové lepidlo.