Nemocnice a kliniky poskytujú zdravotnícku pomoc ľuďom. Diferencujú sa na jednotlivé oddelenia, ako je ortopédia, chirurgia, urológia, alergiológie, kožné a ďalšie. Navštíviť môžete súkromné alebo štátne kliniky a polikliniky, nemocnice krajské či okresné.

Laserové korekcie zraku. Ambulantná operácia šedého a zeleného zákalu (katarakta, glaukóm). Implantácia vnútroočných šošoviek.

Zdravotnícke zariadenia - interna, diabetológia, endokrinológia.

Stomatológia, dentálna hygiena - ordinácia súkromná zubná klinika - komplexné vyšetrenie a preventívne prehliadky - panoramatický röntgen PLANMECA PRO ONE - implantáty - endodoncia - dentálna hygiena a bielenie zubov - paradontológia - fytoterapia - detská stomatológia - protetická stomatológia - intraorálne digitálne RTG + ...

Zdravotnícke zariadenia - oddelenie následnej intenzívnej starostlivosti (NIP) v Prahe 2 vo Fakultnej nemocnici Kráľovskej Vinohrady, ktoré prijíma pacientov po kritickom ochorení či úraze.

Klinika Chimare - proktológie, mamológie a dermatochirurgie.

Gastroenterologická klinika: - kapsulová endoskopia.

Klinika: - liečba chorôb konečníka - hemoroidy, hemoroidy

Operácia šedého zákalu bez čakacej doby. Ďalšie výkony na prednom aj zadnom segmente oka a výkony estetickej chirurgie. Poskytujeme komplexné očné vyšetrenie vr. špecializovaných vyšetrení pre zelený zákal, sietnicové ochorenia aj neurogénne poruchy. Ambulantné centrum pre choroby hlavy a krku. Vysoko špecializované pracovisko združuje: - ...

Stomatologická klinika: - zubná ordinácia

Služby: - neštátne zdravotné zariadenia špecializujúce sa na kmeňové bunky

Zdravotnícke zariadenia, služby: - detská chirurgia - športová traumatológia - ortopédia - fyzioterapia Ambulancie, Pod Marjánkou 1906/11: tel.: 724 187 316 - detská všeobecná chirurgia - proktologická ambulancia - ambulancia pre ťažkosti s predkožkou - poradňa pre deformity hrudnej steny

Služby: - realizácia klinických liekových štúdií v odboroch psychiatrie, neurológie, diabetológie, obezitológie, gastroenterológie, kardiológie, hematológie, pneumológie, flebológie a dermatológie.

Špecializované zdravotnícke zariadenia. Služby: - plastická chirurgia, ordinácia plastickej chirurgie - autotransplantácia vlasov.

Zdravotnícke zariadenie, ktoré sa venuje liečbe a prevencii pohybového systému - bolestí chrbta, kĺbov a svalov - športová rehabilitácia.

Činnosť: - pracovno lekárske služby - vstupné, preventívne, výstupné a ďalšie zdravotné prehliadky v rámci povinnej PLS

Poliklinika Praha. Ste z Prahy a hľadáte pediatra, lekára pre dospelých, očného špecialistu, psychológa, zubára? Boli by ste radi, keby ste mali všetkých lekárov pre svoje dieťa a seba pod jednou strechou? Sme zdravotnícke zariadenia poskytujúce starostlivosť v odboroch všeobecného lekárstva, detský lekár, očné lekárstvo, interné lekárstvo v ...

Našim pacientom sú k dispozícii poprední špecialisti v odboroch: - alergológia - dermatológia - gynekológia - interného lekárstva - očného lekárstva - ORL (ušné, nosné, krčné) - praktický lekár - psychológia - psychiatria - rehabilitácia a stomatológia.

Prevencia, diagnostika, liečba a rehabilitácia chorôb srdca a ciev. Transplantácia srdca, a to za spolupráce kliník kardiológie, kardiovaskulárnej chirurgie, anestéziológie a resuscitácie, preventívne kardiológie a laboratóriá pre výskum aterosklerózy. Transplantcentrum koncipuje a koordinuje program transplantácií obličiek, kombinovaných ...

Fakultná nemocnica. Poskytovanie komplexnej základnej, špecializovanej a vysoko špecializovanej liečebnej a ošetrovateľskej starostlivosti.