Očné optiky ponúkajú meranie a vyšetrenie zraku, jeho korekciu, a to za pomoci dioptrických okuliarov alebo kontaktných šošoviek. Očné optiky ponúkajú aj bohatý sortiment dámskych, pánskych či detských slnečných, športových alebo špeciálnych okuliarov.

Obchod so slnečnými okuliarmi a očnou optikou

predaj: - dioptrické okuliare - slnečné - kontaktné šošovky - obruby - príslušenstvo Meranie zraku - optometrie Vyšetrenie očí.

Očná optika Jaroslava Korcinová v Šternberku vám poradí s výberom vhodných okuliarových rámov i šošoviek pre korekciu zraku. Predávame kompletné polarizačné, slnečné, dioptrické alebo značkové brýle.Provádíme vyšetrenie očných vád.

Potrebujete nové okuliare? Hľadáte očnú optiku v Jihlave? Navštívte nás. Ponúkame kompletné služby očnej optiky. V ponuke máme široké spektrum okuliarov a obrúčok pre deti a dospelých, ďalej potom slnečné okuliare, puzdrá, multifokálne okuliare, lupiny, mikroskopy. Okuliare Vám aj opravíme. Príďte si k nám vybrať alebo sa poradiť. Tešíme sa na ...

Očný optik: -vyšetrenie očných chýb -predpis okuliarov -okuliare slnečné aj spotrovní -značkový tovar.

Pracovníci našej optiky sledujú moderné trendy v obore, aby vám dokázali najlepšie poradiť a pomôcť s výberom okuliarov podľa vašich potrieb. Naši technici sa postarajú o to, aby vám nové okuliare dobre sedeli. Okuliare z očnej optiky PLODÍKOVÉ Vám budú nielen dobre slúžiť, ale aj pristanú. Očná optika ponúka predaj a zhotovenie dioptrických ...

Optika. Predaj: - dioptrické okuliare tuzemské aj zahraničnej výroby - slnečné okuliare tuzemské i zahraničné výroby - lupiny - mikroskopy - čistiace prostriedky (aj proti zahmlievaniu) - puzdrá. Opravy a čistenie okuliarov. Meranie UV filtra. Zmluvné vzťahy so zdravotnými poisťovňami.

Očná optika výroba a predaj okuliarov a optických pomôcok

Očné centrum: - ordinácia optometrie - okuliare a šošovky.

Maloobchod, predaj: -očná optika -okuliare -obrúčky - meranie zraku - slnečné okuliare - opravy okuliarov.