Očné optiky ponúkajú meranie a vyšetrenie zraku, jeho korekciu, a to za pomoci dioptrických okuliarov alebo kontaktných šošoviek. Očné optiky ponúkajú aj bohatý sortiment dámskych, pánskych či detských slnečných, športových alebo špeciálnych okuliarov.

GrandOptical, optik. Produkty: - dioptrické okuliare - kontaktné šošovky - slnečné okuliare.

Firma Italoptic vznikla v roku 1991, ale jej korene siahajú až do roku 1920, kedy Giuseppe Pascotto založil prvú pobočku siete „OTTICA PASCOTTO“ v Taliansku. V súčasnej dobe sa firma zaoberá veľkoobchodným predajom: - dioptrických rámov - slnečných rámov a má veľa spokojných zákazníkov na území Českej republiky, Slovenska, Poľska, ...

V roku 2005 sme sa stali prvým internetovým obchodom s kontaktnými šošovkami v Českej republike. Na začiatku roku 2014 sme otvorili nové centrum kontaktných šošoviek a okuliarov.

Veľkoobchod s okuliarmi a príslušenstvom.

Veľkoobchod: - titánové okuliarové rámy značky POSCH.

Očná optika - odborná pomoc pri výbere okuliarových šošoviek a rámov - optické pomôcky - optometria

Očná optika Kbely. Ponúkame. - okuliarové rámy - kontaktné a okuliarové šošovky - detské okuliare. Vyšetríme Váš zrak v našej očnej klinike.

Očná optika. Zhotovenie, opravy, predaj: -okuliare, okuliare.

Očná optika: -predaj, opravy okuliarov. -meranie zraku.

Zhotovenie okuliarov na lekársky predpis aj za hotové - doplnkový sortiment - kontaktné šošovky - slnečné okuliare - pomôcky pre zrakovo handicapovaných - úpravy a opravy okuliarov

Očná optika: vyšetrenie zraku, výroba a predaj okuliarov, aplikácia kontaktných šošoviek

Očná optika DIOPTRICKÉ A SLNEČNÉ OKULIARE