Potrebujete sa objednať na vyšetrenie k odbornému lekárovi? Ortopédia, chirurgia, neurológia, ORL, gynekológia, urológia, psychiatria, genetické pracovisko, alergiológia, kožné, očné alebo reumatológia sú špecializované pracoviská odborných lekárov.

Klinická psychologička PhDr. Dagmar Pechová sa zaoberá psychologickou starostlivosťou o deti a dorast. V našej ordinácii poskytujeme komplexné psychologické vyšetrenie, najčastejšie sa jedná o zisťovanie úrovne intelektových schopností detí, ich psychologického vývoja napr. Pre začatie školskej dochádzky alebo poradenstvo pri voľbe ...

Služby: - liečebná rehabilitácia - masáže - elektroliečba

Hotel Salvator **** leží priamo v srdci karlovarskej kúpeľnej zóny. Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard. Izby sú vybavené štýlovým nábytkom z teakového dreva, WiFi pripojením, LCD televíziou, minibarom, telefónom a trezorom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa s vyhrievanou podlahou. Niektoré izby majú klimatizáciu. V prvotriednej ...

SESTRIČKA.SK - DOMÁCA STAROSTLIVOSŤ ZNOJEMSKO s.r.o. sa zameriava na poskytovanie domácej zdravotnej starostlivosti, na pomoc v domácnosti a na paliatívnu starostlivosť.

Fyzioterapia. Liečebná rehabilitácia. služby: - prístrojová lymfodrenáž - masáže liečebné, relaxačné - skupinové cvičenie podľa DNS - kineziotejping - MTC concept - vyšetrenie, liečba a prevencia bolestí pohybového aparátu - metodika L. Mojžíšovej.

Salón krásy a relaxácie - kaderníctvo, kozmetika, manikúra a pedikúra, solárium, masáže.

Výroba, predaj, oprava, servis: - ortopedická protetika - protézy, ortézy. Skoliotická poradňa Podologická poradňa